Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Kehys - 50x56 cm

Tlt lytyy taulunkehysvalikoima 50x56 cm kokoisille kuville. Meilt lytyy runsaasti valinnanvaraa, jotta juuri sinun kuvasi saisi parhaan mahdollisen korostuksen. Valitse omasi eri vrien, materiaalien ja tyylien vlilt laajasta valikoimastamme.

Kaikki taulunkehysmallimme sopivat mys tietysti kyttn vaakasuunnassa, joten kehystt niill upeasti mys 56x50 cm kokoisen kuvan.

Valitse omasi vapaasti, sill meilt lydt kaikkea valkoisista valokuvakehysmalleista aina kullanvrisiin saakka. Mik miellytt sinun silmsi eniten?

12 Tuotetta
 

Löydä hienot kehykset kokoa 50x56!

Laita haluamasi motiivi suositun valokuvan tai hienon julisteen muodossa sopiviin valokuvakehyksiin - erinomainen tapa korostaa sekä väriä että muotoa. Sen, mikä kehysten muotoilu sopii parhaiten juuri sinun kotiisi, tiedät vain sinä, mutta tietysti on olemassa joitakin helppoja suuntaviivoja, joita voit noudattaa, ja jotka toimivat aina. Mustat tai valkoiset kehykset on esimerkiksi erittäin helppo sovittaa yhteen sekä taulun aiheen että huoneen sisustuksen kanssa. Jos kuvassasi on tumma tausta, valitse valkoiset kehykset ja päinvastoin, parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Joissakin tapauksissa valkoiset kehykset saattavat kuitenkin yhdessä motiivin valkoisen taustan kanssa luoda ilmavan ja hieman jännittävän tunteen.

 

Seuraava vaihe on sovittaa kotisi sisustuksesta löytyvä puulaji yhteen samansävyisten puukehysten kanssa. Puukehykset ja muut puiset yksityiskohdat ovat erittäin hienoja yhdessä esimerkiksi ruohonvihreän, sammaleenvihreän, merensinisen tai vaaleansinisen kanssa – ne ovat värejä, joita löydät taivaalta ja kasvillisuudesta!

 

Halutessasi luoda tauluja, jotka herättävät erityisen paljon huomiota, voit käyttää hopeaa, kultaa tai jotain hienoa väriä. Yhdistä hopea kylmiin sävyihin, kulta lämpimiin sävyihin ja värikäs vaihtoehto saman väriskaalan väreihin.