Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

11% alennus koko tuotevalikoimasta

Kehys - 20x40 cm

Tarvitsetko taulunkehyksen upealle, 20x40 cm kokoiselle kuvallesi? Siinä tapauksessa kannattaa kurkistaa valikoimaamme alla – meiltä löytyy nimittäin tässä koossa monia eri vaihtoehtoja. Ehkäpä etsinnässä on kehys kiiltävällä viimeistelyllä? Tai musta, pelkistetty taulunkehys, joka sopii aivan kaikkeen? Vaiko mahdollisesti kullanvärinen? Sinä päätät.

Taulunkehystemme valikoiman kaikki kehykset sopivat käyttöön myös vaakasuunnassa, joten voit käyttää niitä myös 40x20 cm kokoiseen kuvaasi.

15 Tuotetta

20x40 cm taulunkehykset

20x40 cm kokoiset kehyksemme on valmistettu puusta ja niitä on saatavilla mustana, valkoisena, ruskeana, puunvärisenä sekä kullan- ja hopeanvärisinä. Taulunkehyksiä on saatavilla niin mattapintaisina kuin kiiltävälläkin viimeistelyllä. Mikäli valintasi on kiiltävä taulunkehys, voit valita omasi kullanväristen ja mustien kehysten joukosta. Jos taas suosit mattapintaista viimeistelyä, valittavanasi ovat kaikki värivaihtoehdot. Mattapintaiset taulunkehykset ovat hieman hillitympiä, kun taas kiiltävät edustavat hieman ylellisempää tyylisuuntaa. Kiiltävyys myös vahvistaa kullan- ja hopeanväristen kehysten vaikutelmaa.

Vaaka- vai pystysuora kehys?

Kuulutko sinäkin heihin, jotka pitävät valinnanvapaudesta vaihtaa välillä omien taulujen kuva-aihetta? Saatat ehkä ajatella, että aiheen vaihtaminen pystysuorasta vaakasuoraan voi olla työlästä. Joissakin taulunkehyksissä tämä päteekin, mutta me haluamme uuden kehyksesi olevan mahdollisimman paljon käytössä, mistä syystä kehyksemme valmistetaankin siten, että ne sopivat käyttöön sekä pysty- että vaakasuorassa asennossa.

Tämä taulunkehys on muotoilultaan hieman pitkänkapea, joten siihen sopiva kuva-aihe voi olla esimerkiksi korkea rakennus, jykevä puu tai vaikkapa auringonkukka. Näissä tapauksissa taulunkehystä käytetään pystysuunnassa. Yhtä hyvin 20x40 cm kokoiseen kehykseen sopii myös laakea ranta, kuun valaisema horisontti tai vaikkapa savannilta esiin luikerteleva käärme. Edellä mainituin aihein varustetut kuvat ripustetaan tietysti kehykseen vaakasuorassa asennossa.

Koska taulunkehyksemme valmistetaan käytettäviksi molemmissa suunnissa, meiltä kehyksen ostaessasi vältyt kehykseen valittavan kuvan rajoituksilta halutessasi vaihtaa uuden kuvan kehyksiin.

Ehdotuksia kuvien aiheiksi

Lähdetkö kenties liikkeelle kuvasta, jonka haluat kehystää, vai onko tilanne päinvastainen ja olet jo löytänyt mieleisesi, kotiisi sopivan taulunkehyksen ja haluat nyt löytää myös siihen sopivan kuvan?

Monet pitävät omien valokuvien suurentamisesta – ehkäpä sinullakin on vaikka lomaltasi jokin lempikuva, jonka haluat ikuistaa ja saada samalla mahdollisuuden ihailla sitä joka päivä? Toinen vaihtoehto voi olla kehystää piirustus tai maalaus, joko sinun itsesi tai jonkun läheisesi tekemänä.

Tavallisista sanoma- ja aikakauslehdistä voi usein löytää upeita kuvia, jotka sopivat käytettäviksi tauluihin. Jos löydätkin niitä useampia ja eteen tulee valinnan vaikeus, tee näistä kuvista kollaasi yhdistelemällä monia erilaisia kuvia.

Monen mielestä sitaattien ja viisaiden sanontojen kehystäminen on kivaa, sillä ne muistuttavat viisaudellaan katsojaansa mukavasti seinältä käsin. Onpa kyseessä sitten jokin vanhoista klassikkosanonnoistakuten Carpe Diem tai sitten jokin itse keksimäsi, sinulle tärkeä sutkaus, sanan kehystäminen voi toimia tehokkaana ilmaisukeinona.

Mikäli olet epävarma siitä, millaisesta aiheesta pidät, jotkut ripustavat esiin myös tyhjiä taulunkehyksiä. Myös tämä voi olla hyvin tehokas ilmaisukeino, joka rikkoo sen seinän kokonaisuutta, jolle taulu ripustetaan roikkumaan kauniina yksityiskohtana. Joskus tällainen ratkaisu saattaa synnyttää myös uteliaita kysymyksiä. Jos tyhjät taulunkehykset alkavat sitten kyllästyttää, ne on aina helppo täyttää hieman painavammalla sanomalla.