Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 7x7 cm

Kun etsinnss on pieni ja sp taulunkehys 7x7 cm koossa, olet lytnyt etsimsi. Meilt lytyy tss koossa useita erilaisia nelinmuotoisia kehysmalleja. Ne sopivat tydellisesti sek pienille valokuville ett muillekin pienille kuville.

Osta vri, joka sopii parhaiten juuri sinun kuvaasi. Onko se musta? Vaiko kullanvrinen? Tai ehkp valkoinen? Valinta on sinun.

8 Tuotetta
 

Kehykset koossa 7*7 cm

Tästä kategoriassa ovat meidän nelikulmaiset kehyksemme, jotka sopivat kuville koossa 7x7 cm. Nämä kehykset ovat todella suloisia ja sopivat mainiosti pienemmille kuville. Pieni kehys on esimerkiksi ihanteellinen niille, jotka haluavat pitää kuvaa rakkaistaan toimistossaan. Jos sinulla on suurempi perhe, voit myös laittaa useita pieniä kehyksiä pöydälle tai kirjahyllyyn. Pienet kehykset ovat myös erinomainen tapa ottaa rakkaimmat mukaan työpaikalle.

Valikoimistamme löydät erinomaisen valikoiman valokuvakehyksiä. Täältä löydät kaikkea todella yksinkertaisista ja tyylikkäistä kehyksistä hienompiin yksityiskohtaisiin ja ihanan värisiin kehyksiin. Kehyksissä on huomattavia eroja, mikä helpottaa sinua löytämään juuri sen, mitä etsit. Rullaa ylös ja tutustu valikoimaamme, ja näet, että löydät juuri omaan makuusi sopivan valokuvakehyksen.