Kategoria

Kehys - 84,1x118,9 cm (A0)

(24)

Suuri taulu on upea ja vaikuttava sisustuselementti, joka sopii huoneeseen kuin huoneeseen. Mikäli sinulla on 84,1x118,9 cm (A0) kokoinen kuva voit tehdä siitä entistäkin näkyvämmän kauniilla valokuvakehyksellä, joka viimeistelee kokonaisuutta. Tähän kategoriaan olemme koonneet kaikki A0-kuviin sopivat kehykset, joita voi ripustaa niin pysty- kuin vaakasuoraan.

Mikä on kuvallesi sopivin kehys? Leveä kultakehys, kiiltävä hopeakehys vaiko minimalistinen ja musta vaihtoehto?

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 24 tuotteet
  Näyttää 24 tuotteet

  84,1x118,9 cm (A0) taulunkehykset

  Seuraava saattaa toki kuulostaa hieman ihmeelliseltä. Mihin kukaan saattaisi tarvitataulunkehystä, jonka mitat ovat tarkalleen ottaen sen verran kuin 84,1x118,9 cm? Kerrommepa hieman siitä! Tämä kehyskoko on nimittäin täydellinen valinta silloin, kun paperikoko on A0. Tiedämme, että juuri tämän kokoisia kehyksiä voi olla hieman haastavaa löytää, ja koska tavoitteenamme on vastata mahdollisimman moneen toiveeseen ja tarpeeseen, valikoimassamme on luonnollisesti tarjolla lukuisia taulunkehysten vaihtoehtoja myöskin tässä nimenomaisessa koossa.

  Voit valita taulunkehyksesi jopa viidestä eri väristä (musta, valkoinen, kulta, hopea taipuu), jotenlöydät helposti täydellisen sellaisen juuri omaan kuvaasi sopien. Kullan- tai hopeanvärinen taulunkehys antaa taulullesi hieman ylellisemmän ilmeen, minkä lisäksi kuva saa myös ansaitsemaansa ylimääräistä nostetta. Puu materiaalina vahvistaa luonnollista tuntua, toimien monesti hyvin skandinaavisessa sisustustyylissä. Musta taulunkehys vetää katseet puoleensa, samalla kun valkoinen puolestaan luo usein hillityn vaikutelman, viemättä huomiota itse kuvasta.

  84,1x118,9 cm koon kehysvalikoimamme kehykset ovat saatavillakolmesta eri materiaalista valmistettuina: puu, komposiitti tai alumiini, joista kaikissa on omat ainutlaatuiset etunsa ja ominaisuutensa.

  Suunnittele, millaisen tehon kehys saatuoda mukanaan, ja katsele valikoimaamme kuuluvia tuotteita.

  Matta, kiiltävä vai jotainsiltä väliltä?

  Kiiltävyys on toinen seikka värin ohella, joka vaikuttaa siihen, millaisen vaikutelman taulunkehys luo ympärilleen. Taulunkehyksen valitessasi saat myös valita siihen joko matan, kiiltävän tai runsaasti kiiltävän pinnan. Mattapintaistentaulunkehystemmejoukossa on saatavilla lukuisia värejä (musta, valkoinen, kulta, hopea ja puu), killtävät taulunkehyksiä taas löytyy kullan ja hopean värisinä, ja mikäli sinua kiinnostaa erittäin kiiltävät taulunkehykset, meillä voit valita mustien ja hopeanväristen väliltä.

  Pysty- vaivaakasuora kehys?

  Kun olet valinnut itsellesi sopivan kehyksen värin ja kiiltävyysasteen, saatat ehkä ajatella, että ei kiitos enää yhtään valintaa! Hyvä uutisemme onkin, että sinun ei tarvitse tehdä valintaa kehyksen pysty- tai vaakasuoran muotoilun suhteen. Taulunkehyksemme on nimittäin valmistettu siten, että ne ovat ripustettavissa niin pysty- kuin vaakasuoraankin asentoon. Toisin sanoen, halutessasi voit käyttää taulunkehystä pystysuorassa suunnassa ja toisena päivänä taas kääntää sen vaakasuoraan asentoon. Onhan toki parasta saada valinnanvapaus voida vaihtaa kuva-aihetta tarpeen mukaan!

  Pienenä vinkkinä suunniteltaessa kuvan sijoittamista tai vaihtamista taulunkehyksiin on tehdäpieni investointi hankkien ohuetpuuvillahansikkaat. Näiden käsineiden avulla vältyt tauluun jääviltä häiritseviltä sormenjäljiltä, jotka ovat lähestulkoon väistämättä seurausta asetettaessa joko kuvaa taulunkehyksiin tai taulua seinälle. Sormenjälkien ja naarmujen ilmaantumiselta on helpompi välttyä puuvillahansikkaiden avulla kuin yrittää poistaa niitä jälkikäteen. Käsineitämme on saatavilla niin pienille kuin suuremmillekin kätösille, XS–XXL-kokoisina, joten niistä löytyy jokaiselle kehysten ripustajalle sopivat.