Kategoria

Kehys - 82x112 cm

(4)

Jotkut motiivit vaativat tilaa niin että ne pääsevät täysin oikeuksiinsa. Niille tarvitset suuren kehyksen, kuten nämä suorakulman muotoiset kehykset kuville maksimikoossa 82x112cm. Ehkä sinulla on rakas merikortti, jolle on vaikea löytää kehystä? Silloin nämä kehykset ovat täydelliset!

Suuri taulu on vaikuttava sisustusyksityiskohta ja tietysti voit kehystää minkä motiivin tahansa joka näyttää paremmalta isossa koossa. Anna kuvasi täyttää koko kehys, tai lisää paspatuuri niin että saat ilmavan ja ainutlaatuisen tunteen.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 4 tuotteet
  -46%
  Kehys Amanda Box Akryylilasi Valkoinen 82x112 cm

  Kehys Amanda Box Akryylilasi Valkoinen 82x112 cm

  12 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51055081 in admin

  30 mm syvä laatikkokehys. Sisältää etäisyyslistan esineiden kehystämiseen

  149.95 € 279.95 €
  Näyttää 4 tuotteet

  Kehyksiä ja taulunkehyksiä koossa 82x112 cm

  Etsitkö oikein isoa valokuvakehystä? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä kategoriassa nimittäin löydät muutaman meidän isompia suorakulman muotoisia valokuvakehyksiä. Nämä kehykset sopivat nimittäin kuville maksimikoossa 82x112 cm.

  Suuri hieno taulu on täydelllinen sisustusyksityiskohta sinun olohuoneessasi tai makuuhuoneessasi. Kehystä sinun lempikuvasi upealla paspatuurilla tai luo uniikki valokuvakollaasi tärkeitten tapahtumien kuvista.

  Kehystä merikortteja

  Onko sinulle rakas merikortti joka antaa sinulle ihania muistoja ja jonka mielellään haluaisit elvyttää niin usein kuin mahdollista? Miksi et kehystä merikorttia ja laita sitä paikkaan kodissasi jossa sekä sinä ja vieraasi voivat nauttia siitä? Kehystetty merikortti on kaunis ja persoonallinen sisustusyksityiskohta, joka ei vaan tuo sinulle muistoja, vaan myös herättää vieraittesi kiinnostuksen.

  Voi olla vaikeaa löytää sopiva kehys merikortille, mutta nyt sinun ei enää tarvitse etsiä. Meidän suorakulman muotoiset kehykset koossa 112x82 cm ovat nimittäin täydelliset tähän tarkoitukseen.

  Isot hetket - isot kehykset

  Elämässä on hetkiä jotka ovat erityisesti muistamisen arvoisia, ehkä hääpäiväsi tai kun matkustit johonkin erityiseen paikkaan? Jos nämä hetket on ikuistettu kameralla, niin nämä kuvat ovat mainio esimerkki motiiveista jotka sopivat suureen kehykseen. Iloisia muistoja joita haluat näyttää - ja joista haluat itsekin nauttia - nämä voi mainiosti laittaa isoon kehykseen koossa 82x112 cm.

  Yksi iso kehys vai monta isoa kehystä?

  Niin suuri kehys kuin 82x112 cm pärjää mainiosti yksin seinällä. Mutta ehkä sinulla on lisää motiiveja jotka haluat kehystää ja laittaa vierekkäin, mutta ajattelet että suuri kehys täytyy olla yksin seinällä? Näin ei tarvitse lainkaan olla! Kunhan vain löydät hyvän seinäpinnan, jossa esimerkiksi kaksi suurta kehystä hyvin sopivat vierekkäin, niin siitä voi tulla oikein hieno ja vaikuttava asetelma! Varsinkin jos motiivisi tasapainottavat tai täydentävät toisiaan.

  112x82 – vaakasuora tai pystysuora kehys

  Meidän kehyksiä koossa112x82 cm voit käyttää niin vaakasuorille kuin pystysuorille motiiveille. Se sopivat mainiosti koristeeksi tyhjälle seinälle, mutta ne voit myös sijoittaa seisomaan esimerkiksi hyllylle tai senkille.

  Uskalla sekoittaa ja uudistaa

  Sitä helposti valitsee saman värin ja tyylin kaikille kehyksille jotta kaikki näyttäisi samanlaiselta. Usein suosittelemme asiakkaitamme olla tekemättä näin. Ole rohkea ja uskalla sekoittaa! Samalla tavalla kuin sinulle ei ole samat motiivit kaikissa kehyksissä, niin voit sekoittamalla kehysten väriä ja tyylejä, antaa kehysten olla osana sinun sisutustyylistäsi ja ottaa enemmän tilaa. Tietysti motiivi on fokuksessa, mutta anna kehyksen olla osa kokonaisuudesta!