Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Kehys - 25x70 cm

Lytyyk sinulta cool, pitknkapea kuva 25x70 cm koossa, joka kaipaa sopivaa valokuvakehyst? Katso siin tapauksessa taulunkehystemme valikoimaan alla. Tnne olemme koonneet lukuisia erilaisia kehyksi tss koossa, ja niiden joukosta jokaisen on helppo lyt itselleen mieluisa. Olipa mieleesi sitten moderni, tyyliks, koristeellinen, vintage-henkinen tai pelkistetyn valkoinen kehys, lydt ne kaikki meilt.

Nm kehysmallit sopivat mys kytettvksi 70x25 cm kokoisille kuville ja ripustettavaksi vaakasuoraan, joten ne ovat tydellinen valinta panoraamakuvillesi.

15 Tuotetta
 

Kehykset koossa 70 * 25 cm

Metsästätkö upeaa, pitkulaista kehystä? Olet löytänyt oikeaan paikkaan. Kaikki kehykset tässä kategoriassa sopivat 25x70 cm kokoisille kuville. Kehykset sopivat erinomaisesti pitkulaisille kuvillesi, kuten panoraamakuville. Kehyksiä voi myös käyttää yhdessä kauniin passepartout kehyskartongin kanssa, jossa on tilaa usealle pienelle kuvalle. Mikäli et löydä valikoimastamme sopivan kokoista passepartout kehyskartonkia voit aina tilata mittatilauksena meiltä juuri sinun kehykseesi sopivan aukkopahvin.

Joka paikkaan sopivia ja monella tavalla käytettäviä kehyksiä sinulle, joka pidät sisustamisesta. Pitkulainen kehys kokoa 70x25 cm on upean näköinen tauluhyllyn päällä tai seinällä yhdessä erikokoisten kehysten joukossa. Sopii hyvin valokuvaseinälle, mutta myös yksinään. Kehystä voi kuvan aiheen mukaan käyttää sekä vaakasuorassa että pystysuorassa. Kehyksen mitat ovat hieman epätavalliset, joten se sopii hyvin moderniin kotiin, jossa sisustuksen yksityiskohdat näyttelevät suurta osaa.

Kehyksiä on tässä kategoriassamme saatavana useita erityylisiä ja -värisiä, joten kaikki asiakkaamme löytävät varmasti omaan tyyliinsä sopivan. Riippumatta siitä, oletko etsimässä tyylikästä valkoista kehystä vai hieman näyttävämpää, niin löydät sen varmasti meiltä. Meillä kaikkea jokaiseen makuun. Löydät varmasti omaan makuusi sopivan kehyksen selaamalla tuotevalikoimaamme!