Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 55x70 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 55x70 cm. Löydä suosikkisi tänään!

6 Tuotetta
 

Kehykset 55x70 cm

Tiedät varmasti tunteen, kun koti kaipaa uutta piristystä? Meillä kaikilla on sama tunne joskus! Meillä on tapana antaa teille vinkkejä siitä, kuinka nopeasti ja edullisesti voitte saada uuden tunteen vaihtamalla vain kehyksiä ja muita pientavaroita, ja sen teemme nytkin! Se voi olla kehys koossa 55x70 cm, tai se voi olla suurempi tai pienempi kehys. Riippumatta siitä, minkä kehyksen valitset, voit olla varma, että saat kotiin raikasta tuntua!

 

Meillä on 55x70 cm kokoisia kehyksiä monessa eri värissä, joten voit ostaa yhden kehyksen jokaista väriä tai monta samanväristä kehystä. Se on täysin teistä ja siitä kiinni, mikä sopii kotiinne parhaiten, tietenkin! Meidän mielestämme kaikki ratkaisut ovat yhtä tyylikkäitä, mutta kuten sanottua, eri ihmisillä on erilainen maku.

Tyylistä riippuen on varmaa, että jokainen arvostaa enemmän tai vähemmän tyylikkyyttä. Jos kotona on tyylipuhdas sisustus, on tietenkin tärkeää, että siihen ei lisätä mitään liian räikeää rikkomaan tyylikästä viimeistelyä. On kuitenkin tullut yhä enemmän tavaksi ajatella, että sisustuksen rajoja voi hieman venyttää, ja tätä ajatusta me olemme kannattamassa ensimmäisten joukossa!

Kodin sisustuksesta tulee paljon näyttävämpi ja eloisampi, jos siirrytään askel pois klassisesta ja kylmästä valkoisesta ja lisätään siihen hieman väriä ja hauskoja yksityiskohtia. Sen me lupaamme! Voit esimerkiksi ostaa kehykset, joiden koko on 55x70 cm ja samanaikaisesti niiden kokoon sopivat hauskat julisteet. Meiltä löydät julisteet ja kehykset jokaiseen tyyliin, joten nyt vain valitsemaan omat suosikkisi!

Voit tietenkin yhdistää pienemmän kuvan ja suuremman kehyksen. Kuvan ja kehyksen ei tarvitse olla täysin samankokoisia, vaan voit asettaa pienen kuvan isoon kehykseen. Siitä tulee silloin erittäin näyttävä sisustuselementti!

Sekoita esimerkiksi muutamia 55x70 cm kokoisia kehyksiä sekä muutama suurempi ja pienempi kehys samalle seinälle. Saat todella näyttävän ja modernin ja huomiota herättävän sisustusyksityiskohdan. Jos sen sijaan käyttää samanlaisia kehyksiä koko ajan, voi sen antaa hieman tylsän vaikutelman.

Luonnollisesti kaikki haluavat kotinsa loistavan esteettisesti ja monet panostavatkin paljon aikaa kodin yksityiskohtien miettimiseen. Käytä tilaisuus hyväksesi ja vilkaise valikoimaamme, sillä meillä on kehyksiä, julisteita ja plajon muuta, joilla viimeistelet kodin!