Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Kehys - 18x57 cm

Hankinnassa 18x57 cm kokoinen taulunkehys? Tm kehyskoko on sek tyyliks ett poikkeuksellinen.

Cool muotoilu saa 18x57 cm koon taulunkehyksen tuomaan huoneeseen sit jotakin enemmn kuin monet muut taulunkehykset. Pidthn siis tmn mielesssi taulunkehyst valitessasi, jotta saat kuva-aiheesi esille tyylikkll tavalla.

Kaikki taulunkehysmallimme toimivat myskin vaakasuunnassa, joten tm on taulunkehys, johon sopii yht lailla niin koon 57x18 cm kuva kuin mys 18x57 cm kokoinen kuva.

Kehykset 18x57 cm

Tiedät varmasti sen upean tunteen, kun löydät rakastamaasi kuvaan uudet ihanat kehykset? Me ainakin tiedämme! Me rakastamme kuvien ja kehysten yhdistämistä siten, että ne sopivat täydellisesti yhteen. Koko 18x57 cm tuo kehykselle hauskan muodon eikä silloin voi mennä vikaan!

Meiltä löydät laajan valikoiman kaiken kokoisia ja näköisiä kehyksiä, joita voit suosiolla yhdistellä eri värien ja kokojen kesken. Onko sinulla esimerkiksi useita erilaisia aiheita, jotka haluat esille samalle seinälle? Silloin on fiksua miettiä, haluatko käyttää kuvien kehystämiseen yhtä kehystä tai yhdistää useita eri värisiä. Sen perusteella on helpompaa valita sopivat kehykset.

Meidän mielestämme on tyylikästä luoda upeita kehysseiniä yhden värisellä ja samankokoisella kehyksellä riippumatta siitä, onko kyseessä 18x57 cm tai muu koko. Rakastamme luonnollisesti myös eri värien ja tyylien yhdistämistä, niin kuvissa kuin kehyksissä. Kaikki kehyksiin liittyvä on toisin sanoen mielestämme tyylikästä, mutta tottahan se on!

Koska kaikki tuotteemme ovat edullisia, mahdollistaa se sen, että voi päivittää kotia ilman suuria kustannuksia. Koristele kodin seiniä meiltä löytyvillä kauniilla kehyksillä ja julisteilla, mikäli seinäsi vaikuttavat hieman tyhjiltä. Meillä on saatavana18x57 cm kokoisia kehyksiä, mutta tietenkin kehyksiä myös muun kokoisina. Samasta paikasta saat myös julisteita kehyksiin. Kätevää, eikö?