Kategoria

Kehys - 62x93 cm

(31)

Täältä löydät kehyksiä koossa 62x93 cm (93x62 cm). Tämä koko on hieman suorakulmaista muotoa isompi, joka todella korostaa kuvaasi ja tekee taulustasi kotisi katseenvangitsijan. Valitse eri muotoisista, erilaisista kehyksistä oma suosikkisi, joka sopii parhaiten kotiisi.

Kenties etsit taulunkehystä ripustaaksesi sen esimerkiksi vaakatasossa lipaston ylle tai pystysuorassa sopimaan yhteen muiden upeiden kehysten kanssa kuvaseinällä? Tervetuloa katsomaan valikoimaamme!

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 31 tuotteet
  -29%
  Kehys Stilren Musta 62x93 cm

  Kehys Stilren Musta 62x93 cm

  20 mm leveä puukehys - löytyy useassa eri koossa

  49.95 € 69.95 €
  -34%
  Kehys Black Wood 62x93 cm

  Kehys Black Wood 62x93 cm

  3 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51047336 in admin

  Ruotsissa valmistettu korkealaatuinen puukehys, 22mm kehyslista

  64.95 € 98.95 €
  Näyttää 31 tuotteet

  Kehykset 62x93 cm

  Tähän olemme keränneet kehysvalikoimamme, jotka sopivat kuville koossa 62x93 cm. Kehystä upeat kuvasi tai julisteesi ja korosta niillä kotiasi! Juuri tämä koko on suurempi suorakaiteen muotoinen koko, joka todella korostaa parhaita kuviasi. Tutustu trendikkäisiin ja laadukkaisiin taulunkehyksiimme löytääksesi juuri sinun suosikkisi!

  Upea kehys korostaa sisältöä - se on varmaa. On todella upeaa antaa suuren taulun ottaa oman tilansa kodissasi. Riippumatta siitä, millaista kehystä etsit, uskallamme luvata, että meiltä löydät tarvitsemasi. Valitse eri materiaaleista ja väreistä valmistettujen kehysten välillä löytääksesi juuri sinulle ja sinun sisustustyyliisi sopivan.

  Valokuvakehys koossa 62x93 cm voidaan ripustaa sekä vaakasuoraan että pystysuoraan suorakulmaisen muotonsa ansiosta, tai kenties haluat antaa sen nojata esimerkiksi hienoon lipastoon kotona. Klikkaa sitä kehystä, josta pidät nähdäksesi, millaiset sen seinäkiinnikkeet ovat ja onko sillä tukijalat.

  Koska 62x93 cm kehykset ovat hieman isompia, voi olla hauskaa valita todella upea juliste, josta tulee todellinen katseenvangitsija kotiisi. Ehkä etsit värikästä julistetta tai jotakin neutraaleimmilla sävyillä, jotka on helppo yhdistää toisten kuva-aiheiden kanssa? Kenties haluat luoda oman valokuvasuurennoksesi ja kehystää sen. Yksin riippuvat, isomman kokoiset valokuvakehykset voivat olla todella upea yksityiskohta, jos ne asetetaan kotiin hyvin, ne sopivat esimerkiksi todella hyvin kapealle seinälle tai huonekalun yläpuolelle.

  Luo tauluseinä

  Suurempi kehys on myös todella hieno yhdistää muiden eri kokoisten kehysten kanssa luodaksesi dynaamisen tauluseinän. Uskalla sekoittaa eri kokoja ja inspiroivia aiheita saadaksesi trendikkään tauluseinän kotiisi, johon varmasti rakastut!

  Voi olla myös todella hienoa vain antaa isojen taulujen puhua omasta puolestaan ja kenties ripustaa muutama samankokoinen taulu toistensa viereen. Esimerkiksi kolmen suuren julisteen valitseminen, kehystäminen ja ripustaminen sohvan päälle on erittäin hieno yksityiskohta olohuoneeseesi.

  Kehys passepartoutilla

  Olet jo kenties löytänyt täydellisen julisteen, joka on hieman pienempi, mutta joka tarvitsee isomman kehyksen - silloin passepartout sopii täydellisesti täydentämään kehystäsi! Valokuvakehyksesi täydentäminen passepartoutilla antaa taululle upean ja elegantin silauksen. Passepartout asetetaan julisteen ja kehyksen lasin väliin, mikä todella antaa ainutlaatuisen kehystyksen ja luo aiheelle syvyyttä. Passepartoutilla on aina oltava samat ulkomitat kuin kehyksen kuvalla. Jos et löydä sopivaa, niin valmistamme myös mittatilattuja passepartouteja.