Kategoria

Kehys - 15x23 cm

(31)

15x23 cm kokoisten taulunkehysten valikoimastamme löytyy monia upeita tyylejä, joten voit helposti löytää niiden joukosta kehyksen juuri omaa kuvaasi kehystämään. Valintasi voi olla romanttinen tyyli, tyylikäs ja moderni, klassinen tai ylellinen vaihtoehto. Kaikki on kiinni sinusta. Katso valikoimamme alla nähdäksesi tarjontamme, ja valitse kehystemme joukosta sitten omat suosikkisi.

Mikäli sinulla on 23x15 cm kokoinen kuva, voit käyttää tätä kehyskokoa myös siihen - taulunkehystemme kaikki mallit sopivat nimittäin yhtä lailla käytettäviksi myös vaakasuuntaan ripustettuna.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 31 tuotteet
  Näyttää 31 tuotteet

  15x23 cm taulunkehykset

  15x23 cm kokoisten kehystemme valikoimasta voit valita omasi monien eri värien ja tyylien joukosta. Halusitpa sitten klassisen taulunkehyksen yksinkertaisella puuosalla tai vaihtoehtoisesti ylellisen kullanvärisen leveällä, koristeellisella listalla, uskomme, että voit löytää juuri etsimäsi taulunkehyksen täältä.

  Oletko suonut ajatusta sille, kuinka suuren eron kuvan ilmeeseen tekee taulunkehyksen listan sisällään pitämä ilme ja tyyli? Testaa ihmeessä joku kerta! Voit myös valita taulunkehyksen sen listan leveyden perusteella –tämän kokoluokan kehyksistämme löytyy listoja, joiden leveys vaihtelee 5–57 mm välillä. Voit varmasti kuvitella itse, millaisen eron tuollainen vaihtelu leveydessä saa aikaan eritaulunkehysten ilmeessä!

  Voit myös miettiä taulunkehysvalinnassa sitä, haluatko mattapintaisen vai kiiltävän viimeistelyn. Kiiltäviä taulunkehyksiämme on saatavilla kullan- ja hopeanvärisinä. Mikäli taas suosit mattapintaista taulunkehystä, valinnanvapautesi on vieläkin suurempi ja valittavanasi on kaikki värit eli musta, valkoinen, ruskea, puu, kulta sekä hopea.

  Nämä pienet taulunkehykset sopivat erityisen hyvin ripustettaviksi muiden samanlaisten viereen. Tai miksipä et leikittelisi hieman yhdistämällä eri värisiä ja tyylisiä taulunkehyksiä? Sillä tavalla teet kehysten ilmeestä erittäin voimakkaan.

  Asettaa vaiko ripustaa?

  Tiedätkö jo, minne aiot ripustaa uuden taulusi? Tai ehkäpä et haluakaan ripustaa taulua seinälle, vaan sen sijaan asettaa sen huonekalun päälle? Useat 15x23 cm kokoisista kehyksistämme on varustettu niin kutsutulla tukijalalla, jonka ansiosta voit itse päättää, ripustaako vai asettaako taulu paikoilleen. Ostaessasi tällaisen taulunkehyksen sinun ei toisin sanoen tarvitse vielä päättää, tuletko ripustamaan taulun vaiko asettamaan sen huonekalun päälle. Voit nimittäin vaihdella näiden kahden esillelaittotavan välillä koska tahansa.

  Silmänkääntötemppu seinällä

  Olet ehkä joskus laittanut paljonkin aikaa täydellisen kuvan, täydellisen taulunkehyksen sekä täydellisen paikan etsintään. Asennat kuvan paikalleen taulunkehykseen ja mittaat täydellisen ripustuskorkeuden merkaten sen seinään. Kun taulu on viimein paikallaan, huomaatkin sen olevan täynnä sormenjälkiä ja muita jälkiä. Jopa lasin sisäpuolella! Kuulostaako tutulta? Ei hätää, sillä varmasti jokainen meistä on tehnyt tuon virheen, ja sen jälkeen olemme mahdollisesti moittineet itseämme käsiemme pesemättömyydestä ennen projektin aloittamista. Mutta totuus on se, että vaikka pesisimme kätemme kuinka hyvin, sormenpäissä on usein rasvaa, joka joutuu sitten lasin ja taulunkehyksen kautta tauluun.

  Yksi erittäin helppo tapa välttää sormenjälkien joutuminen tauluun on yksinkertaisesti välttää koskemasta tauluun sormenpäillä. Tämän toteuttamiseen ei kuitenkaan tarvita minkäänlaista taikasauvaa – ratkaisu tähän on nimittäin lähempänä kuin äkkiä voisi arvatakaan.

  Valikoimastamme löydät sekä tulevat taulukehyksesi että myös tarvikkeet, joista voi olla apua kehystesi kanssa työskenteltäessä. Esimerkkinä tällaisista tarvikkeista ovat nämä ohuet puuvillahansikkaat. Näitä hansikkaita on saatavilla usean kokoisina (XS-XXL), joten niiden tarjonnasta löytyy jokaiselle omansa, eikä uusia upeita kehyksiä tarvitse olla puhdistamassa heti kättelyssä. Puuvillahansikkaiden avulla ehkäiset sekä sormenjälkien että pienten naarmujen syntymisen kehyksiin.