Kehys - 58x100 cm

Kehyksemme koossa 58x100 cm ovat suosittuja julisteille. Varsinkin kauniit valkoiset ja mustat puukehykset.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Hinta
  Näyttää 19 tuotteet
  Näyttää 19 tuotteet

  58x100 cm taulunkehykset

  Onko etsinnässä 58x100 cm kokoinen kehys? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan paikkaan. Valikoimassamme on saatavilla runsaasti58x100 cm kokoisia kehyksiä. Kehyksen hieman pitkänkapea muoto sopii hienosti kapeammalle seinälle. Tai miksipä et ripustaisi taulunkehyksiä useampia vierekkäin, luoden siten hienon kokonaisuuden.

  Meidän kehyksemme on valmistettu asennettavaksi sekä pystyyn että vaakaan. Sen ansiosta sinun ei tarvitse valita taulunkehystä aiheen mukaan, kun voit koska tahansa muuttaa taulun suuntaa. Ehkäpä haluat jonain päivänä asettaa kehykseen kuvan korkeasta tornista, jolloin kehys sijoittuupystysuuntaisesti. Kun taas kaipaat vaihtelua kuvaan, voit helposti vaihtaa kehykseen kuvan laakeasta rannasta, jolloin kehys pääsee esille vaakatasoon.

  Mikä väri sopisi parhaiten kehykseen?

  Joko sinulla on tiedossa, minkä kuva-aiheen haluat kehystää, vai onko kenties ensimmäinen valintasi taulunkehys ja vasta sitten siihen sopiva kuva? Riippumatta siitä, missä järjestyksessä haluat toimia, tilatessasi meiltä 58x100 cm kehyksen valittavanasi on useita värejä. Houkutteleeko väreistä hillitty musta vaiko kimmeltävä kullanväri? Taikka sitten perinteinen puunväri? Kurkista valikoimaamme ja päätä, mikä väreistämme sopii parhaiten juuri sinulle.

  Valitessasi taulunkehysten väriä voit joko valita taulunkehyksen, joka sulautuu kotisi muuhun sisustukseen, kuten esimerkiksi valkoinen taulunkehys valkoista seinää vasten. Voit myös valita värin, jolla on täysin päinvastainen vaikutus, kuten musta taulunkehys valkoista seinää vasten. Taulunkehyksen väri vaikuttaa myöskin siihen, kuinka merkittävän aseman siihen sijoitettava kuva saa.

  Kullanvärinen taulunkehys luo ympärilleen ylellisen ja koristeellisen tunnun samalla, kun puinen taulunkehys tarjoaa selkeästi luonnollisemman ja vaimeamman vaikutelman. Voi olla hauskaa myös testata, kuinka kuva-aiheen ilme muuttuukaan sen mukaan, millaisia taulunkehyksiä käytetään. Kokeile itse!

  Sen lisäksi, että taulunkehykseen voi valita haluamansa värin, voi sen myös valita joko matan tai kiiltävän pinnan mukaan. Tämä piirre taulunkehystä valittaessa saattaa alun alkujaan vaikuttaa vähäpätöiseltä yksityiskohdalta, mutta pinnan viimeistelyllä voi itse asiassa olla suurempikin merkitys koko taulun ulkonäköön kuin mitä voisi aivan heti uskoakaan. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että mattapintainen taulunkehys tuo tullessaan rauhallisemman vaikutelman, kun taas kiiltäväpintainen taulunkehys vangitsee enemmän katseita.

  Fiksuja vinkkejä kehystämiseen

  Onko sinulle käynyt niin, että olet kehystänyt kuvan ja kun olet saanut taulun vihdoin viimein paikalleen, voit tuskin nähdä itse kuvaa, kun kaikki taulua paikalleen asetettaessa lasin pintaan tarttuneet sormenjäljet näkyvät kauas? Häiritsevää, eikö? Helppo keino sormenjälkien välttämiseen taulun lasissa on ottaa taulua käsiteltäessä käyttöön ohuet puuvillahansikkaat. Sormenjälkien välttäminen tällä keinoin on huomattavasti helpompaa kuin yrittää poistaa niitä jälkikäteen. Puuvillahansikkaitamme on saatavilla usean kokoisina, joten niistä löytyy omansa niin suurille kuin pienemmillekin kätösille.

  Toinen fiksu vinkkimme on käyttää kehystä asennettaessa niin kutsuttuja frame bumpers-seinänsuojuksia. Nämä ovat pieniä itsekiinnittyviä suojia, jotka kiinnitetään taulujesi taustapuolelle suojaamaan seiniä niihin muuten helposti muodostuvilta jäljiltä.