Kategoria

Kehys - 50x65 cm

(55)

Etsinnässä 50x65 cm kokoinen taulunkehys? Siinä tapauksessa olet löytänyt tiesi oikeaan paikkaan – kehysvalikoimastamme löytyy nimittäin monia upeita vaihtoehtoja juuri tässä koossa. Ehkäpä aikeissasi on hankkia mattapintainen, musta taulunkehys kapealla listalla? Tai valkoinen puukehys? Vaiko sittenkin ruskea tai ehkä jopa kullanvärinen? Kurkista alle nähdäksesi, millainen kehys vangitsisi parhaiten juuri sinun katseesi.

Meidän taulunkehysvalikoimamme kehykset sopivat käytettäviksi myös vaakasuunnassa, joten ne käyvät erinomaisesti myös 65x50 cm kokoisten kuvien kehystämiseen.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 55 tuotteet
  -80%
  Kehys Nielsen Premium Alpha Blank Hopeanvärinen 50x65 cm

  Kehys Nielsen Premium Alpha Blank Hopeanvärinen 50x65 cm

  3 in stock online
  Manufacturer: Nielsen
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51011110 in admin

  Kiiltävä alumiinitaulunkehys premiumlaatua. Leveys 7,8 mm

  27.95 € 139.95 €
  -20%
  Kehys White Wood 50x65 cm

  Kehys White Wood 50x65 cm

  Laadukas ruotsalainen taulunkehys puuta. Leveys 22 mm

  44.95 € 55.95 €
  Näyttää 55 tuotteet

  50x65 cmtaulunkehykset

  Raikkaan valkoista, hillityn mustaa, vaiko kenties koreilevaa kultaa? Riippumatta siitä, onko kyseessä musta, valkoinen, kullan- tai hopeanväri etsiessäsi täydellisiä kehyksiä valokuvillesi ja kuvillesi, uskomme, että löydät juuri sinulle sopivan kehyksen täältä.

  50x65 cm kokoisten kehysten valikoimassamme on eri tyylisiä taulunkehyksiä, joiden joukosta löytyy jokaiselle jotakin.

  Listojen valinnasta

  Oletko ajatellut, millainen teho kehyksellä on kuvalle? Värin lisäksi taulun ulkonäköön voi vaikuttaa myöskin kehyksen listan leveydellä. Kapea lista antaa aiheen puhua itse puolestaan, viemättä siltä paljon huomiota. Leveämpi lista puolestaan luo aivan toisenlaisen vaikutelman. Leveä musta lista vetää katseet puoleensa vaaleaa seinää vasten sijoitettaessa samalla, kun leveä kullanvärinen lista tuo tullessaan ylellisen, joissain tapauksissa jopa turpean vaikutelman.

  Tutkiskele valikoimaamme ja luo oma käsityksesi tyylikkäistä listoista, jotka sopisivat juuri sinun kuviisi.

  Yksi vinkki sekä uuden taulusi kehystykseen että ripustukseen on suojata sen lasi häiritseviltä sormenjäljiltä ja pieniltä naarmuilta. Tämä onnistuu helposti hankkimalla ohuet puuvillahansikkaat. Puuvillahansikkaitamme on saatavilla useassa eri koossa, ja ne ovat edullinen keino suojata taulujasi.

  Miten olisi tauluseinä?

  Mikäli haluat kehystää ja ripustaa seinälle useita eri aiheita monessa muodossa, tauluseinä voi olla mukava vaihtoehto. Tauluseinä tarkoittaa sitä, että seinälle ripustetaan eri kokoisia, värisiä ja tyylisiä kehyksiä, jotka yhdessä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden sen sijaan, että jokainen taulu puhuisi vain omasta puolestaan.

  50x65 cm kokoisilla kehyksillämme koristelet upeasti tauluseinän, mielellään eri värejä sekoittaen. Sekoita neliön ja suorakaiteen muotoisia kehyksiä ja aikaansaat jännittävän ilmeen.

  Tauluseinälle voidaan asettaa tauluja sekä pysty- että vaakasuoraan asentoon, mikä aikaansaa seinään elävän vaikutelman. Parasta on testata kehysten asettamista eri asentoihin ja katsoa sitten, mikä näyttää omaan silmään hyvältä. Oppaastamme löydät runsaasti vinkkejä ja ideoita tauluseinän kokoamiseen.

  Estääksesi jälkien muodostumista seinään tauluja ripustettaessa kannattaa ottaa avuksi niin kutsutut frame bumpers-seinänsuojukset. Jäljet seinässä eivät ehkä enää näy, kun taulut ovat paikoillaan, mutta mikäli haluatkin vaihtaa joku kaunis päivä järjestystä, peittämistä vaativat jäljet ovat tietysti rasite. Frame bumpers -seinänsuojukset ovat pieniä, itsekiinnittyviä suojia, jotka kiinnitetään taulujen taustapuolelle. Helppoa kuin heinänteko, ja kaiken lisäksi myös varsin kätevä tapa suojata seiniäsi!

  Vaaka- vai pystysuora?

  Joskus tauluihin saattaa kyllästyä, jolloin on tarpeen vaihtaa kuvaa. Valokuvakehys voi olla silloin hyvä ratkaisu, sillä se sopii yhtä lailla niin vaaka- kuin pystysuoraankin kuvaan.

  50x65 cm kokoiset kehyksemme on tehty sillä periaatteella, että voit itse päättää, haluatko sijoittaa ne vaaka- vai pystysuoraan asentoon. Näin voit vaihdella kuviasi kehyksissä haluamallasi tavalla.