Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-40% henkilökohtaisista julisteista koodilla CUSTOM40

Kehys - 60x60 cm

Nelinmuotoinen taulunkehys on suosittu malli, mik ei ole ihmeellist nm kehykset ovat sek cool ett hieman uniikki valinta. 60x60 cm kokoinen kehyksemme on tydellinen kehysvalinta suuremmille nelinmuotoisille kuvillesi.

Valitse omasi eri vreist ja tyyleist lytksesi valokuvakehysmallin, jota juuri sinun lempikuvasi kaipaa saadakseen viimeisen silauksen. Katso alle valitaksesi omasi tarjonnasta, josta lytyy esimerkiksi hopeanvrinen taulunkehys levell listalla, kullanvrinen taulunkehys kapealla listalla ja paljon muuta.

37 Tuotetta
 

Kuvakehykset & taulunkehykset koossa 60 * 60 cm

Kokosimme tähän useita nelikulmaisia, koon 60x60 cm kuviin sopivia kehyksiä sinua varten, joka etsit kuvaasi todella suuria kehyksiä. Nämä kehykset sopivat ihanteellisesti romanttisiin hääkuviin, ihaniin perhekuviin, tai vain yksinkertaisesti sinulle todella tärkeisiin kuviin. Kuvasi riippuu tyylikkäästi seinällä kauniissa kehyksissä. Lisäksi valokuvakehykset suojaavat kuvia lialta ja naarmuuntumiselta ja pitävät ne kauniina ja uutena pitkään.

Takaamme, että löydät itsellesi oikeat kehykset yllä olevasta valikoimasta. Koska tavoitteenamme on tarjota jotakin jokaiseen makuun, on meillä erinomainen värien, tyylien, ja hintojen valikoima. Täällä on kaikille jotakin. Sinun tarvitsee vain klikata tiettyä kehystä ja löydät siitä enemmän tietoa. Vertaile suosikkejasi ja löydä juuri sinun kotiisi sopivin kehys! Kuvakehyksellämme piristät helposti tyhjää, elotonta seinää.