Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-40% henkilökohtaisista julisteista koodilla CUSTOM40

Kehys - 11x15 cm

Mikli kotoasi lytyy kuva-aihe, johon sopisi parhaiten11x15 cm kokoinen taulunkehys, kurkistathan alta lytyvn valikoimaamme. Meilt lytyy mittava kehysvalikoima, joten lydt varmasti helposti juuri oman suosikkisi. Mink tahansa tyylinen kehys sinulla onkaan etsinnss, lydt sen varmasti alta meilt lytyy kaikkea tyylikkn valkoisesta kullanvrisiin ja vrikkisiin kehyksiin.

11x15 cm kokoinen taulunkehys sopii mys kytettvksi vaakasuunnassa, joten voit yht lailla valita sen mys 15x11 cm kokoiselle kuvallesi.

28 Tuotetta
 

KEHYKSET KOOSSA 11*15 CM

Täältä löydät kaikki meidän valokuvakehyksemme, jotka sopivat kuville koossa 11x15 cm. Näiden kehysten kuvasuhde on 3:4, joka on identtinen tavallisen digikameran kuvien kanssa. Näin ollen ne sopivat täydellisesti digikameran kuvista kehitettyihin kuviin. Valikoimistamme löydät suuren valikoiman värejä, materiaaleja ja tyylejä, jotka toivottavasti auttavat sinua löytämään juuri sen, mitä etsitkin.

Koska nämä kehykset sopivat kuville kooltaan 15x11 cm, voit käyttää näitä kuvia sekä pysty- että vaakasuorassa. Useimmissa niistä on sekä jalat että seinäkiinnike, mikä tarkoittaa sitä, että ne voidaan asettaa niin tyylikkäälle senkille tai hyllylle tai ripustaa muiden kuvien joukkoon seinälle. Tutustu fantastiseen valikoimaan yläpuolella ja löydä suosikkisi tänään! Meillä on jokaiselle jotakin.