Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% kaikista julisteista. Koodi: POSTER20

Kehys - 40x70 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 40x70 cm. Löydä suosikkisi tänään!

12 Tuotetta
 

Kehykset 40x70 cm

Jos on yksi asia, joka löytyy periaatteessa jokaisesta kodista, on se kehykset. Ei ole väliä, onko kyseessä 40x70 cm kokoinen kehys tai eri kokoinen, kaikilla meillä on jonkinlaiset kehykset kotona! Jos on aika etsiä uusia, tyylikkäitä kehyksiä, niin voit tehdä sen luonamme! Meillä on suuri intohimo juuri kehyksiä kohtaan, joten täällä et pety!

Me rakastamme kaikenlaisia kehyksiä ja olemme panostaneet laajaan ja monipuoliseen valikoimaan, jossa on paljon eri värejä, kokoja ja muotoja. Kaikki tämä, jotta löytäisit juuri sen, mitä olet etsimässä! Etsitkö juuri 40x70 cm kokoisia kehyksiä? Sitten vain valitsemaan kehys tai kehykset, jotka meillä on siinä koossa ja jotka puhuttelevat sinua eniten!

Tutustu myös muihin kehyksiimme muissa koossa, sillä ei ole koskaan väärin hieman sekoitella niitä! Juuri 40x70 cm on erinomainen koko, joten ei ole ihme, jos päätät ostaa useamman hienon kehyksen juuri tässä koossa. Riippumatta siitä, minkä kokoiset kehykset valitset, voit olla varma, että meiltä ostaessasi olet aina tyytyväinen!

Myymämme julisteet sopivat myös erinomaisesti yhteen kehyksemme kanssa. Tämä koskee myös niitä kehyksiä, jotka eivät ole juuri saman kokoisia kuin julisteet. Voit valita suosikin monen julisteen joukosta ja käyttää sitä suuremmassa kehyksessä, mikä näyttää todella tyylikkäältä ja hieman innovatiiviselta!

Älä keskity liikaa perinteiseen sisustustyyliin, vaan uskalla olla kokeileva! Kodinsisustus on paljon hauskempaa, kun uskaltaa kokeilla jotakin uutta tavalliseen tyytymisen sijaan. Piristä kodin sisustusta hauskoilla yksityiskohdilla, kuten kehyksillä ja kuvilla. Yhdistele eri kuvia ja 40x70 cm tai muun kokoisia kehyksiä ja saat täydellisesti piristettyä kotiasi! Kehykset ja kuvat ovat helppo ja edullinen tapa luoda uutta ilmettä kodin jokaiseen huoneeseen.

Kodin laittaminen on aina hauskaa ja erityisen kivaa on, kun riittää, että saa puuhailla pienien tavaroiden, kuten kehysten ja kuvien, ruukkujen, kasvien ja muiden vastaavien kanssa. Pienet asiat tekevät suuren eron kotona ja sen sijaan, että panostaisit suuria summia uusiin huonekaluihin tai tapetteihin, voit säästää rahaa ja tehdä näkyviä muutoksia edullisesti.

Tutustu valikoimaamme ja löydät 40x70 cm kokoisia kehyksiä ja kehyksiä monessa eri muussa koossa, tyylissä ja värissä sekä julisteita, joissa on kaikkia mahdollisia aiheita ja kokoja, sekä paljon muuta. Kun olet selaillut valikoimaamme hetken, voimme luvata, että saat paljon uusia sisustusideoita kodin piristämiseksi!