Kategoria

Kehys - 25x35 cm

(60)

Onko sinulla etsinnässä 25x35 cm kokoinen taulunkehys? Jos, niin olet löytänyt oikeaan paikkaan - meillä on tarjolla suuri kehysvalikoima juuri tässä koossa. Olipa aikeissa sitten hankkia valokuvakehys, joka kääntää kaiken huomion puoleensa, tai vaihtoehtoisesti pelkistetympi kehysmalli, löydät sen täältä meiltä.

Tämän kokoiseen kehykseen kehystät yhtä lailla myös 35x25 cm kokoisen kuvan – kaikki kehysvalikoimamme kehykset sopivat nimittäin käytettäviksi myös vaakasuunnassa.

Katso valikoimaamme alla selvittääksesi, mikä vaihtoehdoista on juuri sinun tuleva suosikkisi.

 

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 60 tuotteet
  Näyttää 60 tuotteet

  25x35 cm taulunkehykset

  Mikäli etsit 25x35 cm kokoista kehystä, tulet takuulla arvostamaan valikoimastamme löytyviä vaihtoehtoja. Näitä taulunkehyksiä on nimittäin saatavilla jopa yhdeksässäeri värissä!

  Voi olla, että etsit klassisia, hillityn mustia, ajattoman valkoisia tai kenties kimaltavan kullanvärisiä taulunkehyksiä. Tai sitten suunnittelet repäiseväsi koristelemalla seinäsi joko vaaleanpunaisilla tai violeteilla taulunkehyksillä. On myös mahdollista, ettet halua taulunkehyksiisi tiettyä väriä, vaan sen sijaan suositkin luonnollista puunväriä. Meidän valikoimaamme kuuluvia 25x35 cm kokoisia kehyksiä on saatavilla mustan, valkoisen, ruskean, kullan, hopean, puun, violetin, sinisen ja vaaleanpunaisen väreissä. Toivimme siis, että löydät meiltä juuri sinun makuusi ja toivomuksiisi sopivan taulunkehyksen. Lukuisten värivaihtoehtojen ansiosta nämä taulunkehykset sopivat yhtä lailla niin eleganttiin olohuoneeseen kuin leikkisään lastenhuoneeseenkin.

  Sen lisäksi, että pääset valitsemaan taulunkehykseesi värin, kannattaa myös miettiä, toivotko sen viimeistelyn olevan matta- vai kiiltäväpintainen. Mattapintaiset taulunkehyksemme ovat saatavilla kaikissa väreissämme. Jos taas kallistut kiiltäväpintaisiin malleihin, voit valita oman suosikkisi kullanväristen ja mustien kiiltävien taulunkehysten joukosta.

  Suunnitteletko tauluseinää?

  Oletko aikeissa luoda tauluseinän? Ehkäpä olet nähnyt jonkin esimerkin sellaisesta ja huomannut, miten helppo tapa se on ripustaa esille useita taulujasi ja kuviasi yhdellä ja samalla kertaa. Lisäksi on upeaa, miten hienon silauksen ne antavat yhdessä toistensa kanssa kotisi sisustukseen.

  Tauluseinä tarkoittaa itse asiassa kaikissa muodoissa toteutettuja kokoelmia, joissa ripustetaan yhteen useita taulunkehyksiä ja tauluja. Se, kuinka päätät muodostaa ja koota kokonaisuuden, riippuu täysin omista mieltymyksistäsi. Vaihtoehtoisesti voit hakea inspiraatiota muualta käsin, kuten vaikkapa oppaastamme, tai vain ottaa kokeillen selvää siitä, mistä juuri sinä pidät.

  On hyvin tavallista yhdistellen valita eri väristen, tyylisten ja kokoistentaulunkehysten joukosta. Myös vaaka- ja pystysuorien taulunkehysten yhdistäminen toimii.

  Tauluseinästä voi tehdä hyvin hillityn esimerkiksi käyttämällä ainoastaan valkoisia taulunkehyksiä sekä keskenään samansävyisiä kuvia, tai jos tauluseinän avulla halutaan saavuttaa maksimaalisen hillitty ilme, mustavalkoiset kuvat ovat silloin oiva valinta. On toki mahdollista myös toimia täysin päinvastoin ja antaa tauluseinän todella päästä erottumaan muusta kodin sisustuksesta. Ajattele esimerkiksi kehysjoukkoa, johon kuuluu monenvärisiätaulunkehyksiä violetista kullanväriseen. Eri väristen taulunkehysten avulla luot helposti kuviesi ympärille kaikki sateenkaaren värit. Uskallamme luvata, ettei niin värikäs tauluseinä jää takuulla keneltäkään huomaamatta!

  Yksi hyvä puoli tauluseinässä on se, että voit aina vaihtaa osia siitä tai vaihtoehtoisesti kasvattaa sitä lisäämällä seinälle entistä enemmän tauluja. 25x35 cm kokoiset kehyksemme on valmistettu ripustettaviksi sekä pysty- että vaakasuoraan asentoon, minkä ansiosta voit käyttää niitä tauluseinälläsi monin eri tavoin. Taulujen koon ja kevyen painon ansiosta ne on helposti seinään asennettavissa ottamalla avuksi nämä itsekiinnittyvät naulat. Naulat sopivat käytettäviksi kaikenlaisia taustoja vasten. Powerstrips®-tekniikan ansiosta ne ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä irrotettavissa jälkiä jättämättä. Voit jopa käyttää niitä uudelleen ottamalla käyttöön uuden itsekiinnittyvän liuskan.