Kategoria

Kehys - 13x13 cm

(31)

Pienet, neliönmuotoiset taulunkehysmallit, kuten nämä 13x13 cm koossa olevat, sisältävät hauskan muotoilun ja tuovat niihin kehystettävät kuvat upeasti esille, aiheesta riippumatta. Meiltä löytyy lukuisia kehyksiä joista valita, kuten voit huomata nopeasti alta löytyvästä valikoimasta. Katso, millaisia yksilöitä 13x13 cm kokoisten taulunkehysten valikoimastamme löytyy, löytääksesi oman katseesi vangitsevan kehyksen.

Meillä on erilaisia tyylejä, värejä, materiaaleja ja lasityyppejä, joiden väliltä voit valita. Pääset myös valitsemaan kehysostoksilla omaan kehykseesi joko mattapinnan tai vaihtoehtoisesti kiiltävän tai erittäin kiiltävän käsittelyn.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 31 tuotteet
  Näyttää 31 tuotteet

  Kehykset koossa 13x13 cm

  Tähän luokkaan keräsimme nelikulmaiset kehykset, jotka sopivat koon 13x13 cm kuviisi. Kehykset antavat tyylipuhtaaseen kotiisi ihanteellisen sisustusyksityiskohdan, joka sopii yhtä hyvin kirjahyllyyn kuin seinällekin. Kerää yhteen suosikkikuvasi ja kehystä ne tyylikkäillä, yhteensopivilla kehyksillä ja luo mahtava kuvaseinä. Seinillä olevat henkilökohtaiset kuvat tekevät kodistasi elävämmän ja kodikkaamman samalla, kun ne muistuttavat sinua elämäsi hauskoista kokemuksista.

  Yllä olevasta tarjonnasta löydät kuvillesi useita, erinomaisia vaihtoehtoja. Meillä on erivärisiä ja erityylisiä kehyksiä, jotka ympäröivät kuvaasi kauniisti. Meiltä kaikki voivat löytää jotakin makuunsa sopivaa. Tyylikkäät kehykset korostavat kuvasi tunnelmaa, mutta myös suojaavat sitä lialta ja naarmuilta.

  Vaihtoehtoisia kuva-aiheita

  Vaikka oman valokuvan kehystäminen onkin sekä suosittua että mukavaa, ehkäpä et jostakin syystä halua toteuttaa juuri sitä? Siinä tapauksessa voimme vinkata muitakin ehdotuksia kehystettävän kuvan valintaan!

  Pidätkö matkustamisesta? Vai onko kenties luonto sinun juttusi? Elleivät sitten muoti ja vaatteet saa sydäntäsi sykkimään hieman nopeampaa tahtia? Korista seinäsi kuvilla, jotka kertovat omista kiinnostuksenkohteistasi! Selaile matkustuslehteä, luontojulkaisua tai muotilehtiä tutkien eri vaihtoehtoja kuvista, jotka sopisivat kehystettäviksi. Tai ehkäpä kehystät sittenkin kuvan tulevasta unelmalomakohteestasi? 13x13 cm koon kehysvalikoimamme kehykset sopivat upeasti aivan kaikenlaisiin kuva-aiheisiin.

  Ja jos kuvat eivät ylipäätään ole oma juttusi, ehkäpä tekstit sopisivat paremmin kehystettäviksi? Nykyisin on erittäin suosittua kehystää ajatuksia herättäviä sitaatteja, mutta toki muunkinlaisia sanoja voi kehystää! Vaatimattoman, 13x13 cm koon ansiosta voit vain helposti tulostaa sinulle tärkeän tekstin, leikata sen sopivan kokoiseksi ja laittaa kehykseen. Tähän ei edes tarvita mitään suuria paperikokoja. Kirjoita vaikkapa pitämäsi ihmisen nimi, lempikappaleesi nimi tai mietelause, jota haluat noudattaa, ja kehystä se sitten. Kehystetyin tekstein ja kirjaimin voi rikkoa upealla tavalla muiden ympärille ripustettujen taulujen luomaa tunnelmaa.

  Tarkastele yllä olevaa valikoimaamme ja löydä juuri omaan kotiisi sopivat, täydelliset kehykset!