Kehys - 50x50 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 50x50 cm. Löydä suosikkisi tänään!

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 115 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 115 tuotteet

  Kehykset koossa 50x50 cm

  Kehys 50x50 cmMeiltä löydät täydelliset kuvakehykset suurille kuvillesi. Tähän luokkaan kokosimme 50x50 cm kokoisiin kuviin sopivat, neliskulmaiset kehyksemme. Nämä kehykset ovat erinomainen valinta suosikkihetkiesi kuviin, kuten hääkuviin, perhekuviin ja kuviin muista muistamisen arvoisista hetkistä. Oikeilla kehyksillä korostat helposti sitä romanttista ja rakkauden täyttämää tunnetta, jota haluat tuoda kuvallasi esiin. Hyvän näköiset kehykset piristävät lisäksi sisustustasi, ja elävöittävät helposti ikävää ja tyhjää seinää.

  Miten olisi täydennys paspartuurilla?

  Valikoimastamme löydät suuren määrän erivärisiä, eri materiaaleista tehtyjä, ja erityylisiä kehyksiä. Kaikilla näillä on oma viehätysvoimansa, ja ne sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Meillä on kaikkea todella yksinkertaisista ja ohuista, mutta samalla tyylipuhtaista kehyksistä, leveämpiin erikoiskehyksiin asti. Meiltä löydät kaiken perinteisistä mustista ja valkoisista kehyksistä nykyaikaisiin kultakehyksiin. Lisäksi meillä on kehyksiä, joissa on hyvän näköiset paspatuurit, jotka nostavat kuvasi vielä paremmin esiin. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme sen, mitä he etsivät, tyylistä tai hinnasta riippumatta.

  Löytääksesi helposti sinulle sopivat kehykset voit klikata itsesi suosikkeihisi ja lukea niistä enemmän. Vertaamalla niiden ominaisuuksia löydät juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat kehykset. Täällä on kaikille jotakin, ja takaamme, että löydät yllä olevasta valikoimasta jotakin makuusi sopivaa. Rullaa ylöspäin ja löydä suosikkisi jo tänään!

  Lähes kaiken voi kehystää

  Tuntuuko sinusta, että olet jumittunut kehysten käytössä etkä keksi uusia ideoita? Sitten voimme iloksemme tuoda esiin muutamia uusia ja jännittäviä ideoita kehysten käytöstä! Kehykset ovat hyvin monikäyttöisiä sisustuksessa ja niitä voi käyttää moneen eri asiaan. Kuviakin on olemassa niin paljon, että olisi harmi jättää ne pölyttymään laatikon pohjalle.

  Oletko mahdollisesti löytänyt hienon neliönmuotoisen 50x50 cm kokoisen kuvan muotilehdestä? Miksi et kokeilisi kuvan kehystämistä upeaksi sisustuselementiksi! Näin suosikkikuvasi pääsee esille ja saat huoneeseen uutta ilmettä. Lehtikuvissa on myös usein kaunis kiiltopinta, mikä näyttää erityisen hyvältä kehyksessä. Entä jos kuva on mattapintainen? Ei hätää! Kehyksessä oleva lasi/pleksilasi korjaa tämän ja tekee siitä upean näköisen joka tapauksessa. Oletko ostanut kauniin muistilehtiön, joka on nyt täynnä? Irrota lehtiön etukansi, laita se kehykseen ja saat hetkessä tyylikästä taidetta kodin seinälle!

  Kehykset eivät kuulu vain seinille

  Kaikkia kuvia ja kehyksiä ei tietenkään tarvitse kiinnittää seinälle, vaan usein kuvat pääsevät vielä paremmin esille pystykehyksissä. Kehyksiä voi asettaa ikkunalaudalle, kirjahyllyyn tai vaikkapa pöydälle. Kehystettyjä kuvia voi asettaa lähes minne vain niin kauan kuin sinulla on jokin pinta, johon asetat kehyksen!

  Hieno ja tukeva valokuvakehys, joka seisoo pystysuorassa, ei ole vain tyylikäs lisä ikkunalaudalle, vaan sitä voi myös käyttää pienen tilan sisustamiseen kuvan mukaisessa tyylissä. Sen sijaan että aloittaisit verhoista tai muusta suuremmasta, kokeile aloittaa sisustaminen pienestä yksityiskohdasta, kuten kuvasta ja kehyksestä, ja suunnittele sisustus sen ympärille. Hauska ja erilainen idea!