Kategoria

Kehys - 10x20 cm

(19)

10x20 cm kokoinen taulunkehys on täydellinen valinta pitkänkapealle kuva-aiheellesi. Tämän kokoisten taulunkehystemme valikoima on laaja ja sen sisältämät kehykset sopivat yhtä lailla myös vaakasuuntaisille, 20x10 cm kokoisille kuville.

Mistä sinä pidät erityisesti? Ehkäpä sinulla on jokin ehdoton suosikkiväri?

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 19 tuotteet
  Näyttää 19 tuotteet

  10x20 cm taulunkehykset

  Pidätkö panoraamakuvien ottamisesta? Onko kamerasi tai matkapuhelimesi kenties täynnä kuvia laakeilta rannoilta, loputtomana liplattavasta merestätai äärettömästä tähtitaivaasta? Jos, niin haluatko koristaa seiniäsi näillä upeilla kuvilla, joihin tulisi löytää sopivat kehykset? Juuri tähän tarkoitukseen sopivat mainiostilukuisat 10x20 cm kokoiset kehyksemme, joiden joukosta voit valita parhaiten juuri sinun pitkänkapeisiin kuva-aiheisiisi sopien.

  Vaakaan vai pystyyn?

  Vaikka suurin osa panoraama-aiheista onkin varmasti vaakasuoria, luonnollisesti on olemassa myöskin pystysuoria aiheita. Ajattele esimerkiksi Eiffel-tornia, pitkäkaulaista kirahvia tai vaikkapa vain seisovaa henkilöä, joiden ympärille et halua jättää liikaa pinta-alaa.

  Juuri tästä syystä 10x20 cm kokoiset kehyksemme on tehty sillä periaatteella, että voit itse päättää, haluatko sijoittaa ne vaaka- vai pystysuoraan asentoon.

  Lisäksi kehysten mukana toimitetaan myös sekä tukijalat että seinäkiinnikkeet, joiden ansiosta kehykset sopivat yhtä hyvin niin ripustettaviksi seinälle kuin asetettaviksi huonekalujen päälle.

  Toisin sanoen voit helposti muunnella 10x20 cm kokoisen kehyksesi käyttötarkoitusta. Yhtenä päivänä voit asettaa sen pystysuoraan asentoon seinälle, kehyksen sisällä kuva korkeasta vuoresta.Toisena päivänä voit vaikkapa kehystää siihen kuvan hiekkarannasta ja asettaa kehyksen vaakasuoraan olohuoneen lipaston päälle, muistuttamaan ihanasta kesämuistosta.

  Mikäli päädyt ripustamaan kehyksen seinälle, se käy helposti ottamalla avuksi meidän itsekiinnittyvät naulamme. Näiden naulojen avulla, jotka sopivat käytettäviksi kaikenlaisissa seinissä, asennus on helppoa ja voit vain nojata rennosti taaksepäin ihaillen, nauttien aikaansaannoksestasi.

  Mikä väri tulisi valita?

  10x20 cm kokoiset kehyksemme ovat saatavilla lukuisissa klassisissa väreissä. Valkoinen kehys tarjoaa kuvalle sen ansaitseman huomion, sillä valkoinen väri ei hallitse liikaa vieden kaikkea huomiota itseensä.

  Musta kehys erottuu valkoista paremmin, tarjoten taululle hieman enemmän huomiota. Mustat kehykset sopivat yhtä hyvin niin mustavalkoisiin kuin värikkäisiinkin aiheisiin. Kehystämällä kuvasi kullanvärisiin kehyksiin tuot kuviisi lisänostetta, ja kullanväriset kehykset ovatkin omiaan tuomaan hieman ylellisyyttä arjen keskelle.

  Hopeanväriset kehyksemme sopivat yhtä lailla niin hypermoderniin, viimeisimpiä sisustustrendejä noudattavaan kotiin, kuin myös klassisen ajattomaankin kotiin. Hopea ei ole koskaan häpeä.

  Mutta kuka on sanonut, että näiden väliltä täytyisi valita? Voithan aina hankkia useita kehyksiä eri väreissä.

  Miten olisi tauluseinä?

  Tauluseinä tarkoittaa sitä, että seinälle ripustetaan eri kokoisia, värisiä ja tyylisiä kehyksiä, jotka yhdessä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden sen sijaan, että jokainen taulu puhuisi vain omasta puolestaan.

  Tauluseinälle voidaan asettaa tauluja sekä pysty- että vaakasuoraan asentoon, mikä aikaansaa seinään elävän vaikutelman. Parasta on testata kehysten asettamista eri asentoihin ja katsoa sitten, mikä näyttää omaan silmään hyvältä. Halutessasi saada vinkkejä ja inspiraatiota tauluseinän kokoamiseen, lue oppaamme.