Kategoria

Kehys 14x18 cm

(29)

Onko sinulla hieno kuva-aihe, joka kaipaa yhtä hienoa taulunkehystä? Olet löytänyt oikeaan paikkaan. Taulunkehysten valikoimamme koon 14x18 cm kehykset sopivat täydellisesti hieman pienemmille kuvillesi. Meiltä löytyy useita tyylejä ja malleja, joiden väliltä valita – siksi, että sinunkin olisi helppo löytää omiin kuviisi sopiva kehys. Katso alle nähdäksesi koko tarjontamme.

Onko sinulla aikeissa kehystää koon 18x14 cm kuva? Se onnistuu helposti – taulunkehys tässä koossa sopii nimittäin mainiosti myös vaakasuuntaan ripustettavaksi.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 29 tuotteet
  -27%
  Kehys Edsbyn Cold White 14x18 cm

  Kehys Edsbyn Cold White 14x18 cm

  7 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51046360 in admin

  Ruotsalaisvalmisteinen apassipuinen kehys kylmänvalkoisen sävyssä

  7.95 € 10.95 €
  Näyttää 29 tuotteet

  Kehykset koossa 14x18 cm

  Valikoimamme kehykset koossa 14x18 cm löydät tästä kategoriasta. Kaikki kehykset ovat luonnollisesti korkealaatuisia ja valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne ovat myös tyylikkäitä ja suunniteltu sopimaan jokaiseen makuun sekä kaikentyyppisiin tiloihin. Olitpa sisustamassa kodin maalaismaiseksi tai minimalistiseen tyyliin, löydät jotain meiltä.

  Kehykset koossa 18x14 cm sopivat monille lasten koulukuville ja meiltä löydät tyylikkäitä kehyksiä, jotka ovat täydellinen lahja isoäidille tai -isälle. Miksi et keräisi lisää samankokoisia kehyksiä ja tekisi mukavan valokuvaryhmän makuu- tai olohuoneen seinälle? Koska meidän kehyksiämme voidaan käyttää sekä vaaka- että pystysuorassa, niin sinulla on runsaasti mahdollisuuksia olla luova kehysten kanssa. Tässä on joitakin niistä ja meiltä löydätkin varmasti jotain juuri sinulle sopivaa.

  Korosta haluamiasi seikkoja

  Ehkäpä haluat kehystää lastesi koulukuvia? Tai sitten suunnitelmissasi on kehystää jokin muu kuva, jolla täydennät kotisi sisustusta? Omista valokuvista tehtyjen suurennosten kehystäminen on helppo tapa luoda persoonallisia tauluja ja sen lisäksi elää muistoja uudelleen joka kerta tauluun päin katsellessasi. Kehysvalikoimamme 14x18 cm koon kehykset sopivat erinomaisesti juuri tähän tarkoitukseen, riippumatta siitä, oletko kehystämässä valokuvan pitämästäsi henkilöstä, kauniin luontokuvan vaiko kenties jotain aivan muuta. Tänä päivänä monen meistä matkapuhelin on täynnä hienoja kuvia ja useimmiten ne ovat riittävän hyvälaatuisia myös suurennettaviksi – hyödynnä siis niitä!

  Jos taas et halua kehystää valokuvaa, yksi toimiva vinkki voi olla käyttää hyödyksi sanoma- tai aikakauslehdistä löytyviä kuvia. Miksipä et selaisi lävitse matkailulehtiä leikaten ja kehystäen kuvan vaikkapa seuraavasta unelmalomakohteestasi?

  Valittuasi tauluusi täydellisen kuva-aiheen saatat ehkäpä haluta mukaan hieman ylimääräistä nostetta kuvalle? Siinä tapauksessa voit hyvillä mielin täydentää taulunkehystäsi valitsemalla siihen paspartuurin. Paspartuuri tarjoaa kuva-aiheelle ylimääräisen kehystyksen, jonka ansiosta aihe pääsee täyteen oikeuteensa. Paspartuurimme on valmistettu PH-neutraalista, happovapaasta paperista, minkä ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että meiltä hankkimasi paspartuuri kellastuisi tai muuttaisi muuten väriään ajan saatossa.