Kategoria

Kehys - 60x70 cm

(41)

Onko etsinnässä 60x70 taulunkehys? Jos, niin meillä on suuri valikoima, josta valita. Olipa aikeissa hankkia sitten pelkistetyn tyylikäs tai näyttävämpi, koristeellisempi taulunkehys, löydät sen meiltä. Meillä löytyy valinnan varaa niin värien, materiaalien, lasityyppien kuin listan leveyksienkin puolesta. Sanalla sanoen, meiltä löytyy jokaiselle mieluisa vaihtoehto.

Valokuvakehysten valikoimamme kehykset sopivat käytettäviksi myös vaakasuunnassa, joten ne sopivat täydellisesti myös 7Ox60 cm kokoisille kuvillesi.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 41 tuotteet
  -10%
  Kehys BGA Modern Style Akryylilasi Musta 60x70 cm

  Kehys BGA Modern Style Akryylilasi Musta 60x70 cm

  22 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51061951 in admin

  Kapea kehyslista kevyesti pyöristetyllä profiililla

  36.00 € 39.95 €
  Näyttää 41 tuotteet

  Kehykset 60x70 cm

  Oikean kehyksen löytäminen oikealle kuvalle voi olla helppoa tai se voi olla vaikeata. Se riippuu aivan siitä, mitä etsit. Joskus tiedetään täysin, millaista kehystä etsitään ja silloin sen löytäminen on todellinen lottopotti! Meillä on jokaiselle jotakin, joten voimme taata, että siitä tulee lottopotti teille kaikille!

  Jos etsit kehystä, jonka koko on 60x70 cm, voit vain selata monipuolista valikoimaamme ja valita oman suosikkisi. Jos etsit toisen kokoista kehystä, löydät sen varmasti myös meiltä! Meillä on nimittäin kehyksiä joka tilanteeseen ja lähes kaikissa tyyleissä, joten tutustu valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi. Lupaamme, että tulet ainakin inspiroitumaan tutustuessasi sivustoomme!

  Yhdistele eri kokoja

  Onko sinun mielestäsi hauskaa sekoittaa eri kokoisia kehyksiä yhdellä seinällä? Sitten olet löytänyt aivan oikeaan paikkaan! Meillä on nimittäin kaiken kokoisia kehyksiä! Valikoimasta et löydä vain 60x70 cm kokoisia kehyksiä, vaan täältä saat kehyksiä lähes jokaisessa koossa ja jokaiseen kuvaan sopien.

  Kodin piristäminen uusilla kehyksillä, julisteilla ja muilla edullisilla tavaroilla on helppo ja edullinen tapa tuoda kotiin uutta ilmettä. Jos joka kerran vaadittaisiin useiden kalliiden huonekalujen ostamista, kun on kyllästynyt sisustukseensa, niin silloinhan olisi melko pian konkurssissa, vai mitä? Mikä onnenpotku, että voitte sen sijaan valita meidän tuotteidenmme joukosta, niin saatte paljon jo muutamalla kympillä!

  Ovatko 60x70 cm kokoiset kehykset sinun suosikkejasi, mutta kehykseen menevä kuva on eri kokoinen? Voit aina leikata kuvaa tai sitten voit käyttää suurempaa kehystä kuin mitä itse kuva on. Anna mielikuvitukselle tilaa ja selaa inspiroivaa kehysvalikoimaamme, josta varmasti saat paljon uusia sisustusideoita!

  Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu. Meillä on paljon yhteensopivia sisustusratkaisuja, pieniä sisustuselementtejä, jotka piristävät kotia edullisesti ja nopeasti. Miksi ostaisit vain yhden 60x70 cm kokoisen kehyksen, kun voit ostaa monia eri kokoisia kehyksiä ja kauniita julisteita ja kuvia yhdestä ja samasta paikasta? Meiltä löydät paljon upeita sisustustuotteita, joten tutustu valikoimaan ja ihastu!