Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kehys - 60x70 cm

Onko etsinnässä 60x70 taulunkehys? Jos, niin meillä on suuri valikoima, josta valita. Olipa aikeissa hankkia sitten pelkistetyn tyylikäs tai näyttävämpi, koristeellisempi taulunkehys, löydät sen meiltä. Meillä löytyy valinnan varaa niin värien, materiaalien, lasityyppien kuin listan leveyksienkin puolesta. Sanalla sanoen, meiltä löytyy jokaiselle mieluisa vaihtoehto.

Valokuvakehysten valikoimamme kehykset sopivat käytettäviksi myös vaakasuunnassa, joten ne sopivat täydellisesti myös 7Ox60 cm kokoisille kuvillesi.

8 Tuotetta

Kehykset 60x70 cm

Oikean kehyksen löytäminen oikealle kuvalle voi olla helppoa tai se voi olla vaikeata. Se riippuu aivan siitä, mitä etsit. Joskus tiedetään täysin, millaista kehystä etsitään ja silloin sen löytäminen on todellinen lottopotti! Meillä on jokaiselle jotakin, joten voimme taata, että siitä tulee lottopotti teille kaikille!

Jos etsit kehystä, jonka koko on 60x70 cm, voit vain selata monipuolista valikoimaamme ja valita oman suosikkisi. Jos etsit toisen kokoista kehystä, löydät sen varmasti myös meiltä! Meillä on nimittäin kehyksiä joka tilanteeseen ja lähes kaikissa tyyleissä, joten tutustu valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi. Lupaamme, että tulet ainakin inspiroitumaan tutustuessasi sivustoomme!

Onko sinun mielestäsi hauskaa sekoittaa eri kokoisia kehyksiä yhdellä seinällä? Sitten olet löytänyt aivan oikeaan paikkaan! Meillä on nimittäin kaiken kokoisia kehyksiä! Valikoimasta et löydä vain 60x70 cm kokoisia kehyksiä, vaan täältä saat kehyksiä lähes jokaisessa koossa ja jokaiseen kuvaan sopien.

Kodin piristäminen uusilla kehyksillä, julisteilla ja muilla edullisilla tavaroilla on helppo ja edullinen tapa tuoda kotiin uutta ilmettä. Jos joka kerran vaadittaisiin useiden kalliiden huonekalujen ostamista, kun on kyllästynyt sisustukseensa, niin silloinhan olisi melko pian konkurssissa, vai mitä? Mikä onnenpotku, että voitte sen sijaan valita meidän tuotteidenmme joukosta, niin saatte paljon jo muutamalla kympillä!

Ovatko 60x70 cm kokoiset kehykset sinun suosikkejasi, mutta kehykseen menevä kuva on eri kokoinen? Voit aina leikata kuvaa tai sitten voit käyttää suurempaa kehystä kuin mitä itse kuva on. Anna mielikuvitukselle tilaa ja selaa inspiroivaa kehysvalikoimaamme, josta varmasti saat paljon uusia sisustusideoita!

Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu. Meillä on paljon yhteensopivia sisustusratkaisuja, pieniä sisustuselementtejä, jotka piristävät kotia edullisesti ja nopeasti. Miksi ostaisit vain yhden 60x70 cm kokoisen kehyksen, kun voit ostaa monia eri kokoisia kehyksiä ja kauniita julisteita ja kuvia yhdestä ja samasta paikasta? Meiltä löydät paljon upeita sisustustuotteita, joten tutustu valikoimaan ja ihastu!