Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 30x60 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 30x60 cm. Löydä suosikkisi tänään!

Kehykset 30x60 cm

Kodin sisustaminen tyylikkäästi on haastavaa ja vaatii paljon eri asioita. Ei riitä esimerkiksi, että sinulla on kaunis teema, vaan kuvien lisäksi täytyy löytää niille sopivat kehykset, jotka korostavat kuvia ja nostavat niitä esille. Onneksi olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meillä on 30x60 cm kokoisia kehyksiä tai oikeastaan kaiken kokoisia kehyksiä, joten täältä löydät kehykset kaikille kuville. Meillä on nimittäin markkinoiden laajin valikoima kehyksiä!

Kehyksemme ovat klassisia ja tyylikkäitä ja sopivat lähes kaikkien kuvien kanssa ilman, että ne vievät liikaa huomiota. Meiltä löytyvät kehykset korostavat kuvia ja nostavat niitä esille, joten on tärkeää valita kuvien kanssa sopivat kehykset. Luonnollisesti halutaan luoda vaikutelma, joka tekee oikeutta sekä aiheelle, kehykselle että huoneelle. Onneksi tämä on yhtä helposti sanottu kuin tehty, tilaat nimittäin vain meiltä kehykset kotiin!

Etenkin 30x60 cm on täydellinen kehyskoko, koska se sopii moneen eri teemaan ja tyyliin. Tähän kehykseen voi myös leikata monia kuvia, jos kuva sattuisi olemaan hieman suurempi kuin kehys. Sama koskee myös toisinpäin: jos kuva on pienempi kuin kehys, voit asettaa taustalle tyylikästä tapettia tai vastaavaa, mikä tekee kehyksestä ja kuvasta todellisen taideteoksen!

Olemme sitä mieltä, että 30x60 cm kokoiset kehykset ovat erinomainen valinta monestakin syystä, mutta sinä päätät itse, minkä kokoisen kehyksen hankit, jotta se sopii omaan kotiin. Olemme vain iloisia, että voimme tarjota palvelumme kautta sekä tämän kokoisia kehyksiä että monia muita!

Riippumatta siitä, ostatko valkoisen 30x60 cm kokoisen kehyksen tai kehyksen muun värisenä, tulet varmasti löytämään uuden kehyksen meiltä. Entä jos ostaisit saman kokoisen mustan ja valkoisen kehyksen ja yhdistät ne näyttäväksi kokonaisuudeksi, nyt kun kerran olet pääsemässä vauhtiin? On hauskaa luoda huoneeseen uutta tyyliä yhdistämällä erityylisiä kehyksiä ja kuvia. Sitä täytyy uskaltaa kokeilla! Tulet näkemään, kuinka tyylikästä jälkeä siitä syntyy, kun kodin yhtenäisyyttä rikotaan hieman värien ja muun sekoittamisella.