Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

TEE LÖYTÖJÄ KAIKKIEN MEIDÄN KAMPANJOIDEN JOUKOSTA »

Kehys - 20x60 cm

20x60 cm koon kehyksissämme on mielenkiintoinen muotokieli, jonka ansiosta sekä taulunkehys että kuva-aihe tulevat erottumaan muista. Tee siitä syystä valintasi huolella, jotta tulet yhdistäneeksi oikean kuva-aiheen oikeaan kehykseen – tämän tyyppinen taulunkehys vetää nimittäin katseet puoleensa.

Mikäli sinulla on 60x20 cm kokoinen kuva, myös se sopii tähän kehykseen erinomaisesti, sillä kaikki taulunkehysmallimme ovat käytettävissä myös vaakasuunnassa.

Tutustu alla 20x60 cm kokoisten taulunkehysten valikoimaamme ja valitse sieltä omat suosikkisi. Meiltä löytyy jokaiseen makuun jotakin.

23 Tuotetta

Kuvakehykset & taulunkehykset 20x60 cm

Etsitkö panoraamakuvaasi pitkänomaisia kehyksiä? Vai suunnitteletko ehkä tyylikkään kuvakoosteen luomista. Silloin olet löytänyt oikean paikan. Tästä luokasta löydät nimittäin koon 60x20 cm kuviin sopivien, pitkänomaisten kehysten valikoimamme. Se tarkoittaa tietysti myös sitä, että näissä kehyksissä saat tilaa useammille pienemmille kuville. Ihanteellinen kuvakoosteelle! Jos olet etsimässä sopivia paspatuureja, niin löydät meiltä myös ne, sekä yksittäisille kuville, että kuvakoosteille.

Kaikki kuvakehyksemme ovat korkealuokkaisia. Lisäksi ne sopivat kaiken tyyppisiin koteihin tyylikkyytensä ja tyylipuhtautensa ansiosta. Siksi toivomme kaikkien asiakkaidemme löytävän meiltä jotakin, josta he pitävät. Useimpia kehyksiämme voidaan käyttää sekä pysty-, että vaakasuunnassa, mikä sallii sinulle suuren luomisen vapauden. Tutki yllä olevaa valikoimaamme, ja löydä juuri sinun suosikkikehyksesi!

Miksi paspartuuri?

Kuten edellä mainitsimme, valikoimastamme löytyy myöskin paspartuurit. Paspartuuri tarjoaa kuvallesi ylimääräisen kehystyksen, nostaen aiheen näkyville entistä paremmin. Taulu, jonka kuvan kehystämisessä on käytetty paspartuuria, koetaan usein hieman hienompana, ja kuva pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Mikä sitä vastoin madaltaa taulusi luomaa vaikutelmaa, on paspartuuri, joka kellastuu tai muuttaa muuten väriään ajan saatossa. Tämä on mahdollista paspartuurin paperin reagoidessa auringonvaloon, jolle se altistuu. Usein taulumme roikkuvatkin vuodesta toiseen samassa paikassa, saaden monesti osakseen runsain mitoin auringonvaloa.

Meidän paspartuurimme on valmistettu PH-neutraalista ja happovapaasta paperista, minkä ansiosta ne eivät muutu rumannäköisiksi ajan kuluessa. Valkoisen paspartuurin ansiosta sallit itse aiheen pysyvän keskiössä, ja kulmittain leikattu sisäkehystys tuo kuvan esiin kokonaan uudella tavalla.

Täydennä siis 20x60 cm kokoinen kehys paspartuurilla kohottaaksesi taulusi luomaa tunnelmaa sekä antaaksesi sille sen ansaitseman huomion.