Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

40% kaikista kartoista. Koodi: MAP40

Kehys - 13x17 cm

Oletko aikeissa kehyst 13x17 cm kokoisen kuva-aiheen ja etsinnss on siihen sopiva taulunkehys? Siin tapauksessa kannattaa tutustua alta lytyvn valikoimaamme, jotta net tarjontamme. Aivan kuten suuremmatkin, mys pienemmt kuvat ansaitsevat hienon kehysvalinnan valitse siit syyst taulunkehys, joka nostattaa omaa kuvaasi parhain tavoin.

Vai lytyyk sinulta sittenkin kuva 17x13 cm koossa? Niden taulunkehystemme joukosta lydt silti kuvallesi sopivan vaihtoehdon, sill kaikki taulunkehysmallimme sopivat kyttn mys vaakasuunnassa.

2 Tuotetta

13x17 cm taulunkehykset

13x17 cm kokoisten kehystemme valikoimassa on tarjottavissa tällä hetkellä kaksi eri vaihtoehtoa (mutta valikoimaa kannattaa toki seurailla, sillä päivitämme ja uudistamme sitä jatkuvasti). 13x17 cm kokoiset kehyksemmekuuluvat Slim Matt -tuotesarjaan, joka on valmistettu puusta.

Taulunkehykset ovat saatavilla mattapintaisina, jolloin kehysten etuna on se,etteivät ne erotu liikaa muusta sisustuksesta.

Voit valita oman kehyksesi mustana tai kullanvärisenä. Musta kehys on klassikko, joka on edukseen erityisesti vaaleampaa seinää vasten, jolloin musta väri muodostaa tyylikkään kontrastin taustaa vasten. Musta kehys sopii yhtä hyvin yhteen niin värikkäiden kuin yksiväristenkin kuva-aiheiden kanssa.

Kullanvärinen taulunkehys tuo puolestaan tullessaan hieman ylellisemmän vaikutelman, ja se voi myös nostattaa yksinkertaisemman kuvan tai tuoda vahvemmin esiin kuva-aiheen, joka vetää jo valmiiksi katseita puoleensa.

13x17 cm kokoiset kehyksemme on varustettu antireflex-lasilla, jonka ansiosta vältyt lasista heijastuvalta häiritsevältä valolta, joka estäisi kuvan pääsemisen täysiin oikeuksiinsa.

Ripustaa vaiko asettaa?

Tiedätkö jo, minne aiot sijoittaa uuden taulusi? Kenties lähdet liikkeelle taulun sijoituspaikasta ja loput seikat(taulunkehys ja aihe) ratkeavat matkan varrella? Tai sitten päinvastoin – sinulla on valmiina kuva, ja pian jo taulunkehyskin, mutta ei kuitenkaan mielessä yhtään uudelle taululle sopivaa paikkaa! Mutta ei hätää. Tämä kehyson valmistettu siten, että se sopii sekä seinälle ripustettavaksi että huonekalun päälle asetettavaksi mukana tulevan tukijalan avulla. Tämän kehyksen voi myös asentaa niin pysty- kuin vaakasuoraankin asentoon, minkä ansiosta säästyt murehtimasta sitä, ettei kehys sopisikaan tarkoitukseen, mikäli jonain päivänä päätätkin vaihtaa kuvan siihen. Toisin sanoen voit yhtenä päivänä pitää kehystäsi roikkumassa pystysuorassa seinällä, ja seuraavana asettaakin sen vaakasuoraan huonekalun päälle.

Miten olisi hylly?

Jos olet sitä mieltä, että uudelle taulullesi on vaikea keksiä paikkaa, yhtenä vaihtoehtona on ostaa käyttöön tauluhylly. Tauluhyllyn ansiosta voit hyvin helposti vaihdella ja muuttaa taulujesi paikkoja. Tauluhylly on erinomainen vaihtoehto kaikille, joiden mielestä omille tauluille on vaikea löytää sopivaa paikkaa sekä myös heille, jotka eivät halua porata seiniinsä reikiä nauloja ja ruuveja kiinnittämällä. Tokihan itse hyllykin tulee kiinnittää seinään, mutta kuten sanottu, hyllylle asetettujen kuvien vaihto toisiin käy kuitenkin käden käänteessä.

Valikoimastamme löydät tauluhyllyt usean värisinä, tyylisinä ja kokoisina. Kurkista valikoimaamme ja löydä tauluhylly, joka sopii parhaiten yhteen uusien kehystesi kanssa. Ehkäpä haluat yhdistää mustaan hyllyynmustan taulunkehyksen, tai rikkoa kokonaisuuden valitsemalla mustalle hyllylle asetettavaksi valkoisen? Kullanvärinen taulunkehys sopii puolestaan yhtä hienosti niin mustalle kuin valkoisellekin hyllylle.

13x17 cm kokoiset kehyksemme sopivat myös erittäin hyvin niin kutsutulle tauluseinälle asetettaviksi. Tauluseinä tarkoittaa sitä, että seinälle valikoidaan eri kokoisia, tyylisiä ja värisiä taulunkehyksiä kokonaan oman makusi mukaisesti. Ota mielellään avuksesi oppaamme, mikäli haluat saada hieman lisää inspiraatiota.