Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 10x13 cm

Taulunkehysten valikoimamme koon 10x13 cm kehyskoko on erittin hyv ja kytnnllinen koko hieman postikorttia pienempi. Tst syyst se sopii hyvin pienemmille kehystyst kaipaaville kuville ja valokuville. Tmn koon kehysvalikoiman kehykset esiintyvt eri tyylisin, joten niiden joukosta lydt helposti tydellisen kehyksen tydelliselle kuvalle.

Mikli etsinnss on taulunkehys 13x10 cm kokoiselle kuvalle, nihin kehyksiin voit kehyst hyvin mys sellaisen, sill kaikkia kehyksimme voi kytt mys vaakasuunnassa.

18 Tuotetta
 

Kehykset koossa 10*13 cm

Meiltä löydät kaikkein tyylikkäimmät kehykset koossa 10x13! On erittäin todennäköistä, että löydät etsimäsi kehykset meiltä huolimatta niiden tyypistä. Tästä luokasta löydät kaikki koon 10x13 cm kuviin sopivat kehyksemme, siis kuviin, joiden kuvasuhde on 3:4. Nämä kehykset sopivat sinulle, jolla on useita pienehköjä kuvia, joita haluat ripustaa seinälle tai laittaa ne tyylikkääseen lahjaan.

Löydät tarjonnastamme eri tyylien kirjon, ja toivomme että löydät siksi juuri sinun makuusi sopivat kuvakehykset. Ostaessasi kehyksiä on tärkeää, että ne tuntuvat oikeilta, sopivat sisustukseesi, ja kehystävät kuvia tyylikkäästi. Tarkastele toki koon 13x10 cm kehystarjontaamme ja löydä suosikkisi jo tänään!