Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

TEE LÖYTÖJÄ KAIKKIEN MEIDÄN KAMPANJOIDEN JOUKOSTA »

Kehys - 10x13 cm

Taulunkehysten valikoimamme koon 10x13 cm kehyskoko on erittäin hyvä ja käytännöllinen koko – hieman postikorttia pienempi. Tästä syystä se sopii hyvin pienemmille kehystystä kaipaaville kuville ja valokuville. Tämän koon kehysvalikoiman kehykset esiintyvät eri tyylisinä, joten niiden joukosta löydät helposti täydellisen kehyksen täydelliselle kuvalle.

Mikäli etsinnässä on taulunkehys 13x10 cm kokoiselle kuvalle, näihin kehyksiin voit kehystää hyvin myös sellaisen, sillä kaikkia kehyksiämme voi käyttää myös vaakasuunnassa.

17 Tuotetta
 

Kehykset koossa 10*13 cm

Meiltä löydät kaikkein tyylikkäimmät kehykset koossa 10x13! On erittäin todennäköistä, että löydät etsimäsi kehykset meiltä huolimatta niiden tyypistä. Tästä luokasta löydät kaikki koon 10x13 cm kuviin sopivat kehyksemme, siis kuviin, joiden kuvasuhde on 3:4. Nämä kehykset sopivat sinulle, jolla on useita pienehköjä kuvia, joita haluat ripustaa seinälle tai laittaa ne tyylikkääseen lahjaan.

Löydät tarjonnastamme eri tyylien kirjon, ja toivomme että löydät siksi juuri sinun makuusi sopivat kuvakehykset. Ostaessasi kehyksiä on tärkeää, että ne tuntuvat oikeilta, sopivat sisustukseesi, ja kehystävät kuvia tyylikkäästi. Tarkastele toki koon 13x10 cm kehystarjontaamme ja löydä suosikkisi jo tänään!