Kategoria

LP-kehykset (32x32 cm)

(56)

Haluatko kehystää vanhat LP-levysi tyylillä? Käy tutustumassa valikoimaamme juuri LP-kansille tarkoitettuihin kehyksiin koossa 32x32 cm.

Laajasta kehysvalikoimastamme voit valita juuri toiveiden mukaisen vaihtoehdon. Suositko leveää- vaiko kapeaa profiilia? Sopiiko musta vaiko kulta parhaiten LP-kansillesi? Sinä tiedät parhaiten mikä valokuvakehys sopii juuri sinulle ja kotiisi!

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 56 tuotteet
  -71%
  Kehys Silver Wood 32x32 cm

  Kehys Silver Wood 32x32 cm

  1 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029499 in admin

  Laadukas ruotsalainen taulunkehys puuta. Leveys 22 mm

  12.95 € 44.95 €
  Näyttää 56 tuotteet

  Kehykset LP-levyn kansille (32x32 cm)

  Mikäli sinulla on vielä vanhoja LP-levyjä, on niillä varmasti suuri tunnearvo. Nyt on ehkä aika ottaa levyt esiin, ja tehdä niistä pieniä taideteoksia, sen sijaan että levyt ovat pölyä keräämässä. Ei varmasti kuulosta hullummalta, kehystää levykannet, ja ripustaa ne aivan omalle paikalleen olohuoneen seinälle? Kehystetyt kannet toimivat upeina sisustusyksityiskohtina, ja ovat suojassa lialta ja vaurioilta.

  Meidän BGA Valokuvausliike verkkokaupastamme löydät etsimäsi! Tavallisista valokuvausliikkeistä ei välttämättä löydy oikeanmittaisia kehyksiä, mutta meillä on useita kauniita juuri LP-levyjen kansille sopivia kehyksiä. Tarkempia tietoja ominaisuuksista voit lukea klikkaamalla sinua kiinnostavaa LP-kehystä.

  >Meidän valikoimastamme löydät sarjan erityylisiä ja värisiä kehyksiä, joka toivottavasti helpottaa etsintääsi. Kehyksen tyypistä riippumatta on sinulla suuri mahdollisuus löytää se meidän valikoimastamme. Valikoimastamme löytyy yksinkertaisen tyylikkäitä, sekä enemmän ylellisennäköisiä kehyksiä. Kaikki kehykset tuovat omalla tavallaan esiin parhaimmat puolet kuvan motiivista. Kehysvalintasi riippuu paljon siitä millainen kehys sinua miellyttää. BGA:lla löytyy jokaiselle jotakin. Vierittämällä sivua ylöspäin löydät meiltä LP-levyn kansillesi täydelliset kehykset !

  Täydellinen tauluseinään

  Nämä 32x32 cm kokoiset kehykset sopivat erinomaisesti niin kutsuttuun tauluseinään. Olet kenties nähnytkin sellaisen jossakin? Kyse on kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä, että kootaan yhteen paikkaan useampi valokuvakehys ja taulu, luoden tällä keinoin hienon kokonaisuuden.

  Oma tauluseinä rakentuu sillä periaatteella, mitä itse pitää kaikkein hienoimpana, mitä haluaa ympärilleen näyttää ja minkä ajattelee sopivan yhteen keskenään.

  On tavallista yhdistellä erilaisia tyylejä, kokoja ja värejä kehysten joukossa, joita tauluseinässä käyttää. Kaikkea vaimeammista väreistä, kuten valkoinen ja hopea, erottuvampiin väreihin, kuten punainen tai pronssi. Kehysten värit ovat luonnollisestikin vapaasti valittavissa ja on yhtä hienoa käyttää tauluseinässä paria väriä kuin yhtä ainoaakin.

  Mikäli valitset käyttää näitä 32x32 cm koon kehyksiä kehystääksesi suosikkisi vanhoista LP-levyistäsi, miksi et valitsisi mukaan kehystettäväksi jotakin sitaattia? Voit esimerkiksi kehystää Bruce Springsteenin levynkannen ja tulostaa viereiseen taulunkehykseen levyltä löytyvien laulujen nimet. Tai miksi et katsoisi meiltä löytyvät julisteet sitaatilla, ja antaisi mielikuvituksesi johdattaa sinut sellaisen sitaatin luokse, joka yhdistyy mielessäsi johonkin artisteista, joiden LP-levyjen kansia olet aikeissa kehystää!

  Kuten sanottu, tauluseinää koostaessasi ainoastaan mielikuvituksesi on rajana. Kokeile rohkeasti, äläkä epäröi repäistä kunnolla – ja pidä hauskaa tehdessäsi sen!