Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

LP-kehykset (32x32 cm)

Kehyksemme koossa 32x32 cm sopii sek LP-levyille, ett kirjontatille.

25 Tuotetta
 

Kehykset LP-levyn kansille (32x32 cm)

Mikäli sinulla on vielä vanhoja LP-levyjä, on niillä varmasti suuri tunnearvo. Nyt on ehkä aika ottaa levyt esiin, ja tehdä niistä pieniä taideteoksia, sen sijaan että levyt ovat pölyä keräämässä. Ei varmasti kuulosta hullummalta, kehystää levykannet, ja ripustaa ne aivan omalle paikalleen olohuoneen seinälle? Kehystetyt kannet toimivat upeina sisustusyksityiskohtina, ja ovat suojassa lialta ja vaurioilta.

Meidän BGA Valokuvausliike verkkokaupastamme löydät etsimäsi! Tavallisista valokuvausliikkeistä ei välttämättä löydy oikeanmittaisia kehyksiä, mutta meillä on useita kauniita juuri LP-levyjen kansille sopivia kehyksiä. Tarkempia tietoja ominaisuuksista voit lukea klikkaamalla sinua kiinnostavaa LP-kehystä.

>Meidän valikoimastamme löydät sarjan erityylisiä ja värisiä kehyksiä, joka toivottavasti helpottaa etsintääsi. Kehyksen tyypistä riippumatta on sinulla suuri mahdollisuus löytää se meidän valikoimastamme. Valikoimastamme löytyy yksinkertaisen tyylikkäitä, sekä enemmän ylellisennäköisiä kehyksiä. Kaikki kehykset tuovat omalla tavallaan esiin parhaimmat puolet kuvan motiivista. Kehysvalintasi riippuu paljon siitä millainen kehys sinua miellyttää. BGA:lla löytyy jokaiselle jotakin. Vierittämällä sivua ylöspäin löydät meiltä LP-levyn kansillesi täydelliset kehykset !